reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
A młodsza ile ma lat?Kurcze a wychodzicie z domu?Jak to przechodzi Twoja córka?Zastanawiam się bo mamy nowe okulary Kuby do odebrania...
Ka,wysłałam męża z synem do lekarza i nic nie wiem...Ani czy może wychodzić ani czy może zarazić Dominika:/ Od kiedy pojawiły się chrostki poprosiłam aby nie zbliżał się do maluszka.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Corcia ma 3,5 roku.
Sama nie wiem czy może wychodzić. Przez pierwsze dni była w domu, ale wczoraj było u nas ładnie to była na spacerze.
Przechodzi raczej łagodnie, teraz tylko się skarży, że ją w buzi boli i rzeczywiście ma tam kilka krostek to kupiłam dezaftan.

Z tego co czytałam to wirusem zaraża przez kontakt a nie drogą kropelkową, nawet mówi się o nim "choroba brudnych rąk". Wiec przy zachowaniu higieny i częstym myciu rąk da się uniknąć zarażenia.
A karmisz piersią, bo wtedy raczej małemu nic nie grozi.

Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom

To maluda jeszcze:) Fajnie że przechodzi łagodnie:) Karmiłam tylko 2 miesiące, a Dominik ma teraz 4.
To nasza czekolada:) Robię jeszcze z Kubą krem na kanapki: dojrzałe awokado,dojrzały banan(w ciapki;) ) i kakao gorzkie- blendujemy i gotowe:)
1512125497-b9e21b15d5db8195-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza pamiętam ze lekarka nic nie dała. Mówiła że nie ma na to lekarstwa ze samo minie. Ja w aptece kupiłam coś do smarowania żeby nie siedziało. Nie pamiętam ile się trzymalo ale minęło samo bez leków.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Wow Mimi, brawo! U mnie jutro ważenie, może coś w końcu ruszyło [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia, i potem bym zawału serca dostała, jakby policja mi o 5 rano na chatę wparowała :D

Mam nadzieję, że nie będziesz musiała poddawać się znowu laparoskopii :( paskudne te choróbsko :(

Świętami ciesz się, nawet jak jest nerwówka i chaos :) to są wyjątkowe chwile :)

Jak tak ogólnie święta to średnio lubię, ale cieszy mnie zwykle rodzinna atmosfera i rodzinne spotkania :)

Mimi, szalona Ty! Gratuluję! Pewnie jesteś ucieszona :)
Z tym brakiem czucia to dla mnie ciekawostka, mam nadzieję, że czucie szybko wróci :)

Edysiek, no to trzymamy kciuki za dietę i walkę z kilogramami :) podziwiam reżim z liczeniem kalorii :)

Zuza, to przynajmniej wiecie już, co się dzieje. Minie niedługo :)
Ale pichcisz! Same dobre rzeczy :) czekolada wygląda mega apetycznie :) mi moja wena do gotowania odeszła, mam nadzieję, że na chwilę :)

Kupiłam dziś testy ciążowe, ale już bez cienia nadziei. Kupiłam, bo lekarz kazał sprawdzić. On ma chyba więcej wiary ode mnie [emoji14]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado, a kiedy testujesz? Dobrze, że chociaż lekarz ma wiarę ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry