Oczekujaca123
Fanka BB :)
No w sosnowcu.Oczekująca, to w Sosnowcu tacy lekarze? [emoji33] Kurde, czemu jak szukałam to nie znalazłam ich albo ich nie było [emoji849] moim zdaniem lepiej, że nie masz gotowego jadłospisu, tak się uczysz sama komponować posiłki a to chodzi o właściwe nawyki.
Ja ciągle zastanawiam się jak wrócić do diety. Na wadze 95kg, chciałabym jeszcze schudnąć, z jednej strony dobre okoliczności, jak karmię piersią, bo wzrasta wtedy zapotrzebowanie na kalorie. Minus taki, że apetyt też wtedy wzrasta... Ostatnio jem 4-5 posiłków, nie zawsze idealne, bo głód mnie często dopada. Ale taki normalny, nie "cukrowy". Może też powinnam udać się do dietetyka, żeby mnie jakoś zmotywował i w ryzach utrzymał... Bo na męża nie mam co liczyć w tym temacie
Dziś dostałam zielone światło od gina na basen, więc może w tym tygodniu się już wybiorę [emoji106]
Ja tez chcialam , zeby ktos mi ogarnal IO bo nie mialam nawet lekarza co by leki dobral tylko od gina dostalam pierwsze opakowanie, Dlatego szlam ze skierowaniem do poradni chorob metabolicznych wiec widze sie i z dietetykiem i z lekarzem. Ty mozesz tylko dietetyka jak potrzebujesz. Chyba masz niedaleko? Probuj !
Zreszta mozesz napisac maila do tej Dietetyk i opisac swoja "sytuacje" to Ci powie czy ona ogarnie to czy nie . Ja tez tak zrobiłam, bo zalezalo mi, zeby ktos znal sie na IO, uznal to ze nie jem miesa, mam niedoczynnosc i chce byc w ciazy no i kazala przyjsc.
100zl za pierwsza wizyte potem 70. Wiec mysle, ze nie drogo. Myslalam, ze wiem co jeść itp a jednak okazalo sie, ze nie wiele wiedzialam.
Też wole bez jadłospisu, tyle ich mialam i szybko odpuszczalam , bo albo za bardzo wymyslne, albo mi bie smakowalo, tu wiem ile czego moge i mysle, ze bedzie prosciej.