reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

U mnie dziś na obiadek było danie z makaronu ciemnego z dynią (po fakcie zorientowałam się, że ma wysokie ig :( ), fetą (to może stanowić rozgrzeszenie [emoji1]), suszonymi pomidorami, szpinakiem i pestkami dyni. Wyszło tak pyszne, że myślałam, że mózg mi w kosmos wystrzeli [emoji33]

Link do: Makaron z dynią, szpinakiem, suszonymi pomidorami i fetąZobacz załącznik 900722
Mmmm musze zrobic ! Mysle, ze feta i dodatek oliwy obniza ig ;)
 
reklama
A ja witam się takim śniadaniem
IMG_20180923_091908.jpg
 

Załączniki

  • IMG_20180923_091908.jpg
    IMG_20180923_091908.jpg
    95,1 KB · Wyświetleń: 238
Ka, Ty chyba robiłaś szakszukę/frittatę? Robisz to na patelni i w piekarniku?

Mam dylemat, bo mam straszną ochotę na takie coś, ale nie mam jeszcze patelni z odczepianą rączką (jest już na mojej liście zakupów [emoji23]) i zastanawiam się, jak to obejść?
 
reklama
Przykrywam pokrywka i troche sie to tak "poddusza" i scina. Mi tak smakowalo , ale ja nawet nie wiedziałam, ze jest opcja z piekarnika ;)
Aaaa taki myk! [emoji1] Będę próbować! O ile znajdę pokrywkę pasującą rozmiarem do patelni [emoji4]

Kilka przepisów na frittatę widziałam właśnie robioną w ten sposób, że podsmażasz na patelni na maśle/oliwie dodatki, wlewasz roztrzepane z mlekiem jajka, podsmażasz chwilę i wrzucasz do piekarnika jeszcze na parę minut :) no i mi się tak uwidziała frittata ze szpinakiem [emoji7]
 
Do góry