reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ale kupilas juz dwa to po co będzie lezal? Nie wolno marnować tego co sie kupilo
Zawsze mozssz "wykorzystac" Meza. [emoji175] Pogrzeszcie troche dzisiaj i to powinno przyspieszyc @, albo udowodnic Ci , ze wcale juz nie przyjdzie ;*
Mąż jest zasmarkany i kaszlący, nie chcę go dziś [emoji23]

Mimi, wiem

reklama
Ka, a skad Ty jestes ? Nie mozesz na bete jutro podjechać i bedzie wszystko jasne ? Bo z tymi testami to roznie bywa.

(Znow czuje sie jak zly diabelek co Ci do ucha szepcze: zrob, zrob, a potem beda glosy dobrego anioła Mimi : nie rob czekaj..) [emoji16] ale ja z tych niecierpliwych tymbardziej, ze tu ewidentnie @ sie spoznia.

Jeszcze się nie spóźnia, bo zdarzały mi się cykle 32dniowe ale jednak zazwyczaj to jest 30. No, ale 1 cykl w roku ma prawo być anomalią więc może to akurat ten [emoji4] dla mnie dziwne tylko to, że w szyjce "czysto", więc jak się spóźni to sporo.

Jestem z Warszawy, więc bez problemu mogłabym jutro zrobić betę, ale coś mi mówi, żeby czekać do poniedziałku. Może jutro siknę, a jak będzie negatyw to w poniedziałek beta. Sama nie wiem.

Oczekująca, wątpię, żeby dyskopatia była przeciwwskazaniem :) w międzyczasie możesz jakieś ćwiczenia z fizjoterapię czy coś uskutecznić :)

Ka, ciągle trzymam kciuki! :) Mi na tym etapie cyklu, co u Ciebie teraz, to rano z nocnego moczu wyszedł cień cienia i to po zalecanym czasie, to co dopiero z takie siucha wodnistego [emoji23][emoji23]

reklama
No u mnie wielki negatyw, ale w sumie z takim przeczuciem się obudziłam, więc lepiej wiedzieć wcześniej niż łudzić się do poniedziałku [emoji4] ale, że nie ma tego złego i trzeba szukać pozytywów, to pomyślałam, że przecież jestem wychowawcą w III gimnazjum i nie mogę ich zostawiać przed egzaminami [emoji4]

Do góry