reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Aronia ponoć też dobrze uwrażliwia tkanki na insulinę [emoji16]

A to dziś mój obiadek - zapiekany w piekarniku makaron pełnoziarnisty (ok. 60g) z sosem pomidorowym, oliwkami, papryczką peperoncini, szynką szwarcwaldzką, cebulą, mozarellą i ociupiną parmezanu. Na zimno też dobre [emoji23]Zobacz załącznik 896919
@Colorado1989 ja gotuje imbir pokrojony w kostkę (od zagotowania jakies 10min) + do tego te dodatki co Ty ;) pije nawet profilaktycznie jak sezon chorob sie zaczyna. A imbir pozniej wyjadam.

Twoj obiadek wyglada pysznie !

Ja dzis caly dzien poza domem, kilku lekarzy ogarnelam i powoli do przodu... Ale ze zdrowym jedzeniem poza domem to troche problem, w zasadzie wiekszosc dnia bez jedzenia ;p
w czwartek mam tomografie miednicy i brzucha i troche panikuje.. ale to juz ostatnie badanie przed rozpoczecien staran.... uff

reklama
@Colorado1989 ja gotuje imbir pokrojony w kostkę (od zagotowania jakies 10min) + do tego te dodatki co Ty ;) pije nawet profilaktycznie jak sezon chorob sie zaczyna. A imbir pozniej wyjadam.

Twoj obiadek wyglada pysznie !

Ja dzis caly dzien poza domem, kilku lekarzy ogarnelam i powoli do przodu... Ale ze zdrowym jedzeniem poza domem to troche problem, w zasadzie wiekszosc dnia bez jedzenia ;p
w czwartek mam tomografie miednicy i brzucha i troche panikuje.. ale to juz ostatnie badanie przed rozpoczecien staran.... uff
Trzymam kciuki za szybkie zajście w ciążę [emoji10]

Hej. U mnie na obiad będzie karkówka z sosu plus marchewka z groszkiem. Miały być ziemniaki ale się skończyły [emoji23]

Hej dziewczyny, zrobilam dzis synkowi ciastka z bloga alaantkoweblw i powiem Wam, że wyszly MEGA! Z czystym sumieniem mogę polecić!
Link do: Szybkie ciastka z jabłkiem z trzech składników (bez jajka i cukru) - alaantkoweblw
Ja zrobiłam jednak błąd bo kupilam twaróg i go nie zmielilam porządnie jeszcze i te grudki gdzieniegdzie sie spiekly i takich przypieczonych takiemu maluchowi 8m bym nie dala, jednak Ziemo juz zaraz rok, więc szama. I dalam mniej masla- 180g i wyszly super :)

A na zdjęciu w kubku obok budyń, który Mu wczoraj zrobilam z tego samego bloga i również polecam! Ogolnie te przepisy tam dosc fajne :)
1536756305339.jpg

Załączniki

• 1536756305339.jpg
    1536756305339.jpg
    454,5 KB · Wyświetleń: 241
Hej dziewczyny, zrobilam dzis synkowi ciastka z bloga alaantkoweblw i powiem Wam, że wyszly MEGA! Z czystym sumieniem mogę polecić!
Link do: Szybkie ciastka z jabłkiem z trzech składników (bez jajka i cukru) - alaantkoweblw
Ja zrobiłam jednak błąd bo kupilam twaróg i go nie zmielilam porządnie jeszcze i te grudki gdzieniegdzie sie spiekly i takich przypieczonych takiemu maluchowi 8m bym nie dala, jednak Ziemo juz zaraz rok, więc szama. I dalam mniej masla- 180g i wyszly super :)

A na zdjęciu w kubku obok budyń, który Mu wczoraj zrobilam z tego samego bloga i również polecam! Ogolnie te przepisy tam dosc fajne :) Zobacz załącznik 897214
Kurde, i ja mogę tak jeść [emoji23][emoji23]

A na zdjęciu w kubku obok budyń, który Mu wczoraj zrobilam z tego samego bloga i również polecam! Ogolnie te przepisy tam dosc fajne :) Zobacz załącznik 897214
Wyglądają super

reklama
Hej, melduję się! Wczoraj i przedwczoraj zawaliłam totalnie, bo czułam się okropnie i jedyne na co miałam ochotę to zupki chińskie i białe bułki. Dziś już tylko nie mam głosu, ale nie mam gorączki, więc się ogarniam [emoji4]tym bardziej, że w niedzielę jedziemy na chrzciny i kupiłam sobie nową sukienkę z tej okazji i nie chcę żeby mi bebzon wystawał [emoji16]

Do góry