reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ka super wyglądasz. Szkoda że sukienka nie jest krótsza bo widzę tam super nóżki [emoji16][emoji16]

Agunia mój też ciągle poobijany. Zaczęły się pierwsze próby puszczania od mebli... Robi kroczek i bam [emoji6]

Oczekujaca bardzo mi. Przykro :( ważne że masz nas. Zawsze możesz się tu wygadac. Z "przyjaciółmi" tak jest... Ja miałam niby dwie. Jak zaszła w 1 ciążę to jedna się odsunela. Teraz po filipie nagle druga przestała się odzywać... Niewiem czemu... Byłam u niej miała się do nas wybrać odwiedzić małego i tak już prawie rok... Zero kontaktu...

Sklep c&a uwielbiam, w niektóre Mki wchodzę [emoji23][emoji23]

Ostatnia edycja:
reklama
Ka fajnie :)
Co do przyjaciółek u mnie identycznie jak tylko dowiedziała się o ciąży zerwała kontakt. Jak Michaś się urodził miała przyjechać Michaś niedługo kończy 15miesiecy i bez echa .
Oczekująca wiem, że jest Tobie bardzo ciężko ale pamiętaj że masz nas i nigdzie się stąd nie wybieramy zawsze możesz na nas liczyć :)
Colorado myślałam o folii bąbelkowej :D
A to moje kurteczki tą czerwoną zamówiłam rozmiar większą 44 ,żeby jakąś grubszą bluzkę na spacer założyć a tą czarną 42 .
IMAG1609.jpg
IMAG1603.jpg
IMAG1608.jpg
IMAG1604.jpg

Załączniki

• IMAG1609.jpg
    IMAG1609.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 348
  • IMAG1603.jpg
    IMAG1603.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 347
  • IMAG1608.jpg
    IMAG1608.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 350
  • IMAG1604.jpg
    IMAG1604.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 343
Mimi, z tyłu jest krótsza, bo sukienka asymetryczna [emoji3] dzięki dziewczyny [emoji8]

Oczekująca, tak jak dziewczyny piszą - masz tu nas. Wiem, że nie zastąpi Ci to przyjaciół na codzień ale pamiętaj, że tu się wspieramy zawsze. W kupie siła [emoji123]. A może chodzi o to, że Twoi znajomi po prostu nie wiedzą jak się zachować? Wiesz, takie sytuacje są trudne też dla innych, bo wiedzą czego od nich oczekujesz. Może szczera rozmowa z przyjaciółką coś pomoże?

A co do nastroju, to zobacz, że jaki ogromny krok już zrobiłaś - miałaś kilka super dni! To już wielka zmiana. Za jakiś czas tych lepszych dni będzie mniej niż gorszych, aż będą coraz rzadsze. A w takim czasie w jakim teraz jesteś i po tak ogromnej stracie to normalne że źle dni wracają i po prostu pozwól sobie na nie. [emoji8]

Co do przyjaciółek u mnie identycznie jak tylko dowiedziała się o ciąży zerwała kontakt. Jak Michaś się urodził miała przyjechać Michaś niedługo kończy 15miesiecy i bez echa .
Oczekująca wiem, że jest Tobie bardzo ciężko ale pamiętaj że masz nas i nigdzie się stąd nie wybieramy zawsze możesz na nas liczyć :)
A to moje kurteczki tą czerwoną zamówiłam rozmiar większą 44 ,żeby jakąś grubszą bluzkę na spacer założyć a tą czarną 42 .Zobacz załącznik 898089 Zobacz załącznik 898090 Zobacz załącznik 898092 Zobacz załącznik 898093
Super kurteczki[emoji7] gdzie zamawiałaś?

Ka dziękuję :) Zamawiałam na Goodlookin to już moja 5kurtka od nich i jestem bardzo zadowolona, rozmiary bardzo dobrze opisane, ceny też nie są jakieś porażajace ta czerwona teraz w promocji była bo za identyczną w zeszłym roku płaciłam 100wiecej i chyba 140za nią wyszło teraz. Wsyłka też szybka bo dwa dni i kurtka jest.

A to moje kurteczki tą czerwoną zamówiłam rozmiar większą 44 ,żeby jakąś grubszą bluzkę na spacer założyć a tą czarną 42 .Zobacz załącznik 898089 Zobacz załącznik 898090 Zobacz załącznik 898092 Zobacz załącznik 898093
Wyglądasz rewelacyjnie. Kurtki piękne

Oczekująca, w najbliższe dni faktycznie może być Ci ciężko .... A kiedy Franio dokładnie miał się urodzić?

Co do przyjaciół to i ja tak mam, podobnie jak dziewczyny piszą. Zwłaszcza odkąd mieszkamy z mężem sami i pracujemy na swoim, więc to nie jest praca regularna od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16 :) dobrych znajomych mamy sporo, ale nie umiem nikogo nazwać przyjaciółmi ...

Z dietą i tak masz olbrzymi sukces, masz już nawyki wyrobione, kilogramy na minusie, jest dobrze! A do słodkiego Cię ciągnie, bo jak masz gorsze chwile to organizm chce sobie trochę "przyjemności" dostarczyć...

Super, że badanie wyszło ok. A co Cię boli, jeśli mogę spytać? [emoji8]

Agunia, ale szprycha z Ciebie [emoji16] kurteczki fajne :) chociaż ja kurtek zwłaszcza pikowanych unikam, bo się czuję w nich jak Pudzian [emoji16][emoji16]

Dzieki dziewczyny za dobre słowo ;*
Wiecie tez tlumaczylam sobie to tak, ze moze nie wiedzą co powiedziec, ze nie rozumieją itp.
Tylko , ze to glupie tłumaczenie, bo jesli ktos przez 15lat uznaje sie za przyjaciolke, a pozniej przestaje sie odzywac... umawia sie , a w ostatniej chwili nie przychodzi... to ciężko to wytłumaczyć. Od przyjaciół niestety wymaga sie czegos innego. I tak za rada psychologa , tak tez zrobiłam tak jak jedna z Was pisala; napisalam mojej "przyjaciółce" co czulam, czego potrzebowalam i na co licze... tak otwarlan sie i dalam znac; ze potrzebuje wsparcia... jakies 1.5miesiaca temu, tylko tyle. Niestety odpowiedzi nie otrzymalam. Moj maz pracuje w sklepie, zawsze raz czy dwa w tyg moja przyjaciolka robila tam zakupy... od smierci Franka nawet do tego sklepu przestala przychodzić...
Jak widac nawet u Was przyjaciele w dobrych chwilach gdzies znikneli. Dziwni sa ludzie... moze jeszcze kiedys poznam kogos wartego przyjazni
Wiecie to takie mile, ze na internecie otrzymuje sie wsparcie, mozna pozalic sie popisac, ale kur... czasem chcialabym.poczuc sie jak czlowiek wyjsc na kawe, zeby ktos przyszedl do mnie, pogadac, jak bede potrzebowac to i wyplakac sie. Czuc się po prostu przy kims dobrze. A tak to troche czuje sie odizolowana,
bo albo ludzie sie do mnie nie odzywaja, a jak juz odezwa (np moj brat) to oczekują, ze nadal będę taka sama osoba jak przed smiercja Franka i udają, ze nic sie nie stalo..

Franek mial sie urodzic 15pazdziernika, niby miesiac jedzcze, ale ta data mnie jakos meczy. Pewnie nie wiecie, ze w ten dzien obchodzony jest tez dzień Dziecka Utraconego, swieto malych Aniolkow. Dzień kiedy spotykaja sie rodzice po stratach, zeby porozmawiać, kiedy w kosciolach organizują mszę, porady itp...
No.. to koniec uzalania :)

reklama
@Agunia50002 super kurtki ;) ja mam podobna granatowa, kupiłam rok temu na targu. Boje sie kupowac w Internecie, bo z rozmiarami bywa roznie, a ja nie we wszystkim nawet co mu pasuje wygladam dobrze [emoji14]

Do góry