reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Agunia, ile zebr na to poszło? [emoji16]
Super wygląda :)

Ja mam podobny plan, żeby unowocześnić moja starą szafę w domu rodziców, jak do nich w następnym roku się przeprowadzać będziemy. Szafa jest w kolorach, które mi się w czasach wczesnej młodzieży podobały, więc możecie sobie wyobrazić, jak to wygląda [emoji16] ale jest super funkcjonalna i pojemna! Więcej sukienek mi wejdzie [emoji15]

Mimi, ja Ci będę obiadki wysyłać, Ty mi ciasta [emoji16] co Ty na to? [emoji16]

Co tam dziś u Was na sniadanko ?
U mnie samo zdrowie ;)

20180910_093124.jpg

Załączniki

• 20180910_093124.jpg
    20180910_093124.jpg
    76,8 KB · Wyświetleń: 240
Agunia, ile zebr na to poszło? [emoji16]
Super wygląda :)

Ja mam podobny plan, żeby unowocześnić moja starą szafę w domu rodziców, jak do nich w następnym roku się przeprowadzać będziemy. Szafa jest w kolorach, które mi się w czasach wczesnej młodzieży podobały, więc możecie sobie wyobrazić, jak to wygląda [emoji16] ale jest super funkcjonalna i pojemna! Więcej sukienek mi wejdzie [emoji15]

Mimi, ja Ci będę obiadki wysyłać, Ty mi ciasta [emoji16] co Ty na to? [emoji16]
Hihi może być [emoji16]

Colorado, coś mnie ominęło chyba [emoji3] do rodziców wracacie?
Tak, na następny rok będziemy się przeprowadzać. Nam się przyda więcej przestrzeni, moi rodzice młodsi się nie robią a dom mają duży do obrobienia i ogród też. Na szczęście moi rodzice są łatwi do współżycia pod jednym dachem [emoji23] no i Bruno będzie miał duży zielony ogród, zamiast zasikanej piaskownicy pod blokiem [emoji23]
Co tam dziś u Was na sniadanko ?
U mnie samo zdrowie ;)

Zobacz załącznik 896445
Mmmmm [emoji7] świetnie jajka ugotowane [emoji16] nienawidzę jak są przegotowane :)

U mnie ostatnio śniadania codziennie takie same. Dwie kanapki z chleba pełnoziarnistego, na to sałata rzymska, szynka, ser żółty 2 pomidory i pół czerwonej papryki [emoji7] to najlepsze, na to co mnie teraz stać [emoji23]

reklama
Tak, na następny rok będziemy się przeprowadzać. Nam się przyda więcej przestrzeni, moi rodzice młodsi się nie robią a dom mają duży do obrobienia i ogród też. Na szczęście moi rodzice są łatwi do współżycia pod jednym dachem [emoji23] no i Bruno będzie miał duży zielony ogród, zamiast zasikanej piaskownicy pod blokiem [emoji23]Mmmmm [emoji7] świetnie jajka ugotowane [emoji16] nienawidzę jak są przegotowane :)

U mnie ostatnio śniadania codziennie takie same. Dwie kanapki z chleba pełnoziarnistego, na to sałata rzymska, szynka, ser żółty 2 pomidory i pół czerwonej papryki [emoji7] to najlepsze, na to co mnie teraz stać [emoji23]

To gdzie będziecie mieszkać?

Do góry