reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Oczekująca, wyglądają super i pewnie tak smakują. Super połączenie!

Colorado, u Ciebie też pycha obiadek. U mnie sobota czyli jemy rzeczy niedozwolone - dziś placki ziemniaczane.

Mimi, piękny tort! Sama robiłaś? Wdl jakiegoś przepisu?

No, i tak to wyszło :) fajnie byłoby jeszcze zjeść ciepły ten obiad [emoji16] od kilku dni Bruno zawsze chce jeść, jak już obiad na talerzu [emoji16][emoji16][emoji16]

Mąż jeszcze dorzucił mozarellę, bo termin się kończył [emoji15]
IMG_20180908_155853_HHT.jpg

Załączniki

• IMG_20180908_155853_HHT.jpg
    IMG_20180908_155853_HHT.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 259
Oczekująca, wyglądają super i pewnie tak smakują. Super połączenie!

Colorado, u Ciebie też pycha obiadek. U mnie sobota czyli jemy rzeczy niedozwolone - dziś placki ziemniaczane.

Mimi, piękny tort! Sama robiłaś? Wdl jakiegoś przepisu?
Sama. Biszkopt to standardowo, a krem to smietana 36 %, mascarpone i ciasteczka oreo

reklama
Jakie Wy tu pyszności pokazujecie mniam :)
Mimi super tort :)
U mnie brak diety Michaś tak daje popalić ,że na jedzenie nie mam czasu .Waga stoi w miejscu już od długiego czasu i ani drgnie.
Dziś miałam chwilę to bawiłam się w odnawianie szafek w garderobie :) I taki oto efekt :)
IMAG1512.jpg
IMAG1514.jpg

Załączniki

• IMAG1512.jpg
    IMAG1512.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 205
  • IMAG1514.jpg
    IMAG1514.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 198
Do góry