reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Tak, jakoś się trzymam w ogóle troszke lepiej się czuję i cieszę się już na wszystkie wizyty
Ja święta robię w tym roku u siebie, więc zadbam o to, żebym miała co jeść. Uwielbiam ryby i tym będę bazować w wigilię. I nie ma co się bać, tylko w wigilię pościć i jal wieczorem sobie pozwolisz na kilka pierogów i kawałek ciasta to się nic nie stanie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja święta robię w tym roku u siebie, więc zadbam o to, żebym miała co jeść. Uwielbiam ryby i tym będę bazować w wigilię. I nie ma co się bać, tylko w wigilię pościć i jal wieczorem sobie pozwolisz na kilka pierogów i kawałek ciasta to się nic nie stanie
Zuza87
Nie wiem jak Wy ale ja uwielbiam bigos który robie tylko raz do roku więc kiepsko widzę swoją wstrzemięźliwość... No i sałatki świątęczne...Już nie wspominając o sernikach,keksach i piernikach...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ka.2606
Ja na szczęście ciastowa jakoś bardzo nie jestem. Za to pierogi każde i w każdej ilości [emoji23][emoji23][emoji23] słuchajcie, to trzeba odpuścić słodycze cały grudzień i dyspensa na 3 dni świąteczne i nie będzie tragedii
Podziel się: