reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Hej dziewczynki, co tu taka cisza? Ja dziś mam dzień pod znakiem szukania nowego dietetyka specjalizującego się w IO. Potrzebuję jakiegoś wsparcia z zewnątrz. Generalnie mam jakiegoś doła i znów wróciły myśli, że z taką wagą powinnam zapomnieć o ciąży.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza87
Ka przytulam:* Co się dzieje?Pisz:* Może będzie lżej jak się wygadasz. Kupiłam dziś białą morwę którą polecałaś(ale się baba z apteki na mnie gapiła:/ ) i jeszcze centrum ona i skrzypovita bo mam jakiś spadek formy u włosy mi lecą garściami.Jak byłam w ciąży a później jak karmiłam piersią to łykałam Mama Dha a jak odstawiłam to masakra jakaś...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ka.2606
Mimi, dasz radę, pamiętaj o detoksie cukrowym
Zuza, a czemu się baba gapiła? Niech spada, przynajmniej o siebie dbasz...
A ja mam jakiś marazm, waga stoi, więc zajadam zły humor, więc mam jeszcze gorszy humor... ale w poniedziałek idę do psychologa/psychodietetyka a za tydzień do dietetyka więc mam nadzieję, że ze wsparciem się ogarnę. Plus taki, że regularnie ćwiczę i pokochałam mojego orbitreka
Zrobiłam dziś progesteron (teoretycznie 7 dpo) i mam wynik prawie 10, a norma jest od niecałych 2 do 20. Myślicie, że to ok?
Zuza, a czemu się baba gapiła? Niech spada, przynajmniej o siebie dbasz...
A ja mam jakiś marazm, waga stoi, więc zajadam zły humor, więc mam jeszcze gorszy humor... ale w poniedziałek idę do psychologa/psychodietetyka a za tydzień do dietetyka więc mam nadzieję, że ze wsparciem się ogarnę. Plus taki, że regularnie ćwiczę i pokochałam mojego orbitreka
Zrobiłam dziś progesteron (teoretycznie 7 dpo) i mam wynik prawie 10, a norma jest od niecałych 2 do 20. Myślicie, że to ok?
agunia50002
Mimi u mnie też pojawia się rano cukier ale już wiem czemu nie jem regularnie i jem jogurt wieczorem a wiem że przez to miałam wysoki rano.A i jeszcze mierzyłam cukier około 5.3-6 a teraz jak sobie przypomnę o 11to się nie dziwię że 105pokazuje.
Zuza co do centrum jest bardzo dobre ja stosowałam miesiąc po porodzie a po miesiącu falvit i też fajny Morwe też zakupiłam Co do włosów u mnie miesiąc temu zaczęły wypadać ale to norma 4-5mies po porodzie traci się to co urosło w ciąży.
Ka super że ćwiczysz ja przy moim łobuzie tylko z doskoku.Fajnie że masz wizyty mam nadzieję że Ci pomogą.Trzymam mocno kciuki :*
U mnie też od ponad miesiąca waga ani drgnie już mnie trafia!W sumie dobrze że w górę nie idzie....
Zuza co do centrum jest bardzo dobre ja stosowałam miesiąc po porodzie a po miesiącu falvit i też fajny Morwe też zakupiłam Co do włosów u mnie miesiąc temu zaczęły wypadać ale to norma 4-5mies po porodzie traci się to co urosło w ciąży.
Ka super że ćwiczysz ja przy moim łobuzie tylko z doskoku.Fajnie że masz wizyty mam nadzieję że Ci pomogą.Trzymam mocno kciuki :*
U mnie też od ponad miesiąca waga ani drgnie już mnie trafia!W sumie dobrze że w górę nie idzie....
reklama
Podziel się: