reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Hej dziewczynki, co tu taka cisza? Ja dziś mam dzień pod znakiem szukania nowego dietetyka specjalizującego się w IO. Potrzebuję jakiegoś wsparcia z zewnątrz. Generalnie mam jakiegoś doła i znów wróciły myśli, że z taką wagą powinnam zapomnieć o ciąży.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. My dziś pół dnia na wychodnym u teściów [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja mam kryzysik jakiś. Colorado chyba też, bo milczy [emoji22]

Ka przytulam:* Co się dzieje?Pisz:* Może będzie lżej jak się wygadasz. Kupiłam dziś białą morwę którą polecałaś(ale się baba z apteki na mnie gapiła:/ ) i jeszcze centrum ona i skrzypovita bo mam jakiś spadek formy u włosy mi lecą garściami.Jak byłam w ciąży a później jak karmiłam piersią to łykałam Mama Dha a jak odstawiłam to masakra jakaś...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, dasz radę, pamiętaj o detoksie cukrowym :)

Zuza, a czemu się baba gapiła? Niech spada, przynajmniej o siebie dbasz...

A ja mam jakiś marazm, waga stoi, więc zajadam zły humor, więc mam jeszcze gorszy humor... ale w poniedziałek idę do psychologa/psychodietetyka a za tydzień do dietetyka więc mam nadzieję, że ze wsparciem się ogarnę. Plus taki, że regularnie ćwiczę i pokochałam mojego orbitreka :)

Zrobiłam dziś progesteron (teoretycznie 7 dpo) i mam wynik prawie 10, a norma jest od niecałych 2 do 20. Myślicie, że to ok?

Mimi u mnie też pojawia się rano cukier ale już wiem czemu nie jem regularnie i jem jogurt wieczorem a wiem że przez to miałam wysoki rano.A i jeszcze mierzyłam cukier około 5.3-6 a teraz jak sobie przypomnę o 11to się nie dziwię że 105pokazuje.
Zuza co do centrum jest bardzo dobre ja stosowałam miesiąc po porodzie a po miesiącu falvit i też fajny :) Morwe też zakupiłam :) Co do włosów u mnie miesiąc temu zaczęły wypadać ale to norma 4-5mies po porodzie traci się to co urosło w ciąży.
Ka super że ćwiczysz ja przy moim łobuzie tylko z doskoku.Fajnie że masz wizyty mam nadzieję że Ci pomogą.Trzymam mocno kciuki :*
U mnie też od ponad miesiąca waga ani drgnie już mnie trafia!W sumie dobrze że w górę nie idzie....

reklama
U mnie ostatnio pół kilo w górę pól kilo w dół ibtak cały czas. Ale już się ogarnelam ze slodkosciami to mam nadzieję ze szybko spadnie [emoji1]

Ja póki co lykam jeszcze sporo tabsow ale jak skończę to też kupie morwe [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry