reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

A ja zezarlam.. doslownie czekolade i paczka... i przyznam się , bo moze mi chociaz glupio sie zrobi i nie bede juz wiecej...

A to dlatego, ze weszlam na wage i caly czas stoi i sie wkur... potem dzien mi sie jakos posypal, ciagle psychicznie nie umiem dojść do siebie... no i tak wyszlo, ze bylam akurat w sklepie... :(
Kochana, to normalne! Takie dni się zdarzają i trzeba się z tym pogodzić. Jak już popłyniesz jednego dnia, to ważne, zeby się ogarnąć następnego [emoji4] więc mam nadzieję, że słodkości smakowały. A jak często się ważysz?

Mi się dziś nie chce na rower, więc poćwiczę w domu[emoji4]

reklama
Kochana, to normalne! Takie dni się zdarzają i trzeba się z tym pogodzić. Jak już popłyniesz jednego dnia, to ważne, zeby się ogarnąć następnego [emoji4] więc mam nadzieję, że słodkości smakowały. A jak często się ważysz?

Mi się dziś nie chce na rower, więc poćwiczę w domu[emoji4]
Codziennie... no ale dobra codziennie sie nie zalamuje..
Mialam okres waga pokazywala 121... a dzis 120.5! Juz 3 dni po okresie.
Glucophage 3xdziennie ostanio basen i spacery dieta trzymana i od jakiegos czasu nic w dol !!!!! ;(

Oczekująca, nie waż się tak często. Znajdź sobie 1 dzień w tygodniu. Z dnia na dzień waga się potrafi bardzo wahać, nawet pogoda ma to wpływ a to jest frustrujące [emoji4]

Przepis poproszę [emoji7][emoji7][emoji7]
No idealnie byłoby bez ryżowego :) muszę przyznać, że z tym makaronem grzeszę częściej niż ze zwykłym jasnym [emoji16] zwykły mnie już dłuższy czas nie kręci [emoji4]

Do wywaru na skrzydełku dajesz mrożonkę chińską, groszek cukrowy, fasolkę szparagową, groszek zielony, z przypraw to była pasta miso, sos sojowy, suszone liście kolendry, do tego mleko kokosowe :) i się gotuje [emoji16]

reklama
A u mnie to co wczoraj: pierś grillowana, warzywa włoskie i ryż basmatti [emoji3]
IMG_20180907_154332.jpg

Załączniki

• IMG_20180907_154332.jpg
    IMG_20180907_154332.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 257
Do góry