Mimi2330
Fanka BB :)
Ostatnio się nie ważyłam ale ok 107A jak u ciebie z wagą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio się nie ważyłam ale ok 107A jak u ciebie z wagą?
Nigdy nie wygladalam na Swoją wagę ale na Zdjęciach też wszystkiego nie widać na szczęście heheheMimi patrząc na Twoje zdjęcia na fb nigdy bym Ci tyle nie dała!
I głowa do góry kochana jest cieplutko to Filipka do wózka i na spacer, dietę stosujesz to efekty będą Nie ma się co dołować tylko bierz się do działania.
Ja kupuję ją w Carrefourze [emoji6]Gdzie kupujesz taka panierke?
A myślisz, że u mnie nie w kratkę? Ale kto to zdzierży być całe życie na diecie? [emoji16]Nigdy nie wygladalam na Swoją wagę ale na Zdjęciach też wszystkiego nie widać na szczęście hehehe
U mnie z tą dieta to w kratkę... Także chyba szybko efektów nie będzie
Ale ty ładnie chudniesz [emoji9]A myślisz, że u mnie nie w kratkę? Ale kto to zdzierży być całe życie na diecie? [emoji16]
U mnie dziś ryż basmatti, pieczona pierś z kaczki i fasolka szparagowa.
Niecierpie awokado [emoji16] robiłam ten krem... Fuj heheMimi, to tak jak u mnie. Też nie wiem ile wytrzymam, u mnie też różnie bywa.
Ja na chcicę na słodkie zrobiłam dzisiaj krem z awokado z kakaem [emoji16] pychotka i zgodne z dietą IO [emoji16]
Haha [emoji16] co kto woli [emoji16]mi smakuje, ale nie jestem w stanie zjeść dużo na raz [emoji16] smak mi brzydnie i zapycham się, bo jest mocno sycącyNiecierpie awokado [emoji16] robiłam ten krem... Fuj hehe