reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Cześć Paula fajnie, że jesteś z nami
To z jaką wagą zaczynasz odchudzanie i do jakiej zmierzasz?
Ja postanowiłam trochę przycisnąć ,bo 18sierpnia wyjeżdżamy do Łeby i trzeba by jakoś wyglądać Od jutra znów zaprzyjaźnić się muszę z orbiterkiem, robię tak po 12km dziennie na spacerach (na więcej nie mam jeszcze siły )
Co do mojego męża po jego wyskokach taka zmiana jest podejrzana. W cudowne przemienie nie wierzę (za długo go już znam Zobaczymy ile ta sielanka będzie trwała.Pewnie do kolejnego wyjazdu Wczoraj nawet sam spacer zaproponował śmiałam się, że na wsi zobaczą ,że Michaś ma ojca
Edysiek co u Ciebie?
Zuza jak Twoja dieta i przygotowania do roczku Dominisia ?
Ja postanowiłam trochę przycisnąć ,bo 18sierpnia wyjeżdżamy do Łeby i trzeba by jakoś wyglądać Od jutra znów zaprzyjaźnić się muszę z orbiterkiem, robię tak po 12km dziennie na spacerach (na więcej nie mam jeszcze siły )
Co do mojego męża po jego wyskokach taka zmiana jest podejrzana. W cudowne przemienie nie wierzę (za długo go już znam Zobaczymy ile ta sielanka będzie trwała.Pewnie do kolejnego wyjazdu Wczoraj nawet sam spacer zaproponował śmiałam się, że na wsi zobaczą ,że Michaś ma ojca
Edysiek co u Ciebie?
Paula1207
Hej [emoji846] zaczęłam wczoraj z wagą dokładnie 110,5 kg [emoji24] chciałabym zejść do 80 kg, szczytem marzeń byłoby 70 kg, ale to raczej w sferze marzeń pozostaje.Cześć Paula fajnie, że jesteś z nami
Ja postanowiłam trochę przycisnąć ,bo 18sierpnia wyjeżdżamy do Łeby i trzeba by jakoś wyglądać [emoji14] Od jutra znów zaprzyjaźnić się muszę z orbiterkiem, robię tak po 12km dziennie na spacerach (na więcej nie mam jeszcze siły )
Co do mojego męża po jego wyskokach taka zmiana jest podejrzana. W cudowne przemienie nie wierzę (za długo go już znam Zobaczymy ile ta sielanka będzie trwała.Pewnie do kolejnego wyjazdu [emoji14] Wczoraj nawet sam spacer zaproponował śmiałam się, że na wsi zobaczą ,że Michaś ma ojca [emoji14]
Edysiek co u Ciebie?
agunia50002
Paula wszystko jest możliwe ja też mówiłam, że nie schudnę a daje radę i ze 127.8zeszlam do 88(aktualnie 89 ale już nie długo ) i dało się 39 kg jeszcze mam w planach 11
A widzisz jeden dzień i taka różnica ograniczyłaś jedzenie i jest efekt
Paula1207
O kurczę [emoji44] ale super schudłaś! Gratuluję i zazdroszczę. No to jest dla mnie nadzieja [emoji16]Paula wszystko jest możliwe ja też mówiłam, że nie schudnę a daje radę i ze 127.8zeszlam do 88(aktualnie 89 ale już nie długo [emoji14] ) i dało się 39 kg jeszcze mam w planach 11
agunia50002
Paula pewnie ,że jest tylko trzeba chcieć .I mimo chwiliwych niepowodzeń nie poddawać się Ja jak pomyślę ,że rok temu ważyłam prawie 130kg to nie chce mi się wierzyć,że dawałam radę jakoś funkcjonować
Mimi2330
Oczywiście są wpadki... Ale staram się. Mam nadzieję że choć kilka Kilo pójdzie...Phoenix, gratuluję udanej walki, tak jak Colorado mówi: każdy kilogram mniej to mega sukces!
Dziewczyny, ja to się śmieję, że na bazarek chodzę tylko po pensji, bo od połowy miesiąca już mnie nie stać [emoji16]
Ja się dawno nie ważyłam, bo jakoś tak trochę folguję zawsze latem, ale już basta! Też muszę sobie w głowie poukładać, że urlop od diety jest potrzebny, ale bez przesady [emoji4]
Mimi, a jak Twój detoks?
U mnie dziś grzanki żytnie z pomidorem i mozzarellą [emoji39]Zobacz załącznik 880523
Mimi2330
Oj... Waga bez zmian póki coDzięki dziewczyny :*
Za mną pierwszy tydzień bez słodyczy Już mnie nie ciągnie.
Co do mojej diety ja ostatnio żyje na owocach i serkach nic innego mi nie podchodzi. Czasem zjem jakaś kanapkę z wędliną albo jakieś gotowane mięso.
Colorado Niunia biega jak szalona nie ma śladu, że była potrącona.Szaleje jak tylko może, gryzie, poluje na nogi a jak wejdę do pokoju to biegnie wskakuje na ręce i mruczy Już 3tygodnie jest u nas
Co do mojej rekonwalescencji to powiedzmy, że już jest dobrze jeszcze trochę boli najbardziej jak ponoszę Michasia, zakupy jak dużo pochodzę to też boli.
Ka jak mąż wrócił z Norwegii to jakby go podmienili Pierwsza moja myśl była taka, że coś przeskrobał i dlatego taka zmiana. Jest tak miły, że aż podejrzane [emoji14]
Od soboty mam przerąbane męża chrześniak przyjeżdża do nas na cały miesiąc.....Chyba zwariuje z 3w domu w tym 13miesieczny łobuz ,który ma ostatnio fazę wymuszania wszystkiego płaczem , 12latek który uważa już, że jest dorosły [emoji14] No i ten 6latek ...a zapomniałam i mąż [emoji14]
Phoenix super, że waga spada
Mimi a jak Twoja waga ?
reklama
Mimi2330
Co to za grupa? Podrzucisz nazwę?Cześć dziewczyny, dołączam do was i tutaj [emoji16] dzisiaj mija 12 tygodni od porodu i trzeba się znów wziąć za siebie. IO samo nie zniknie. Na razie nie mogę brać metforminy jeszcze, bo karmię piersią, ale od dziś włączam dietę z niskim Ig. Znalazłam na fb grupę z przepisami i jest tam mega dużo informacji, więc sobie poczytałam i dzisiaj obiadek z niskim ig i łg [emoji16] chciałam poczytać od początku, ale prawie 300 stron może mi trochę zająć [emoji44]
Jak wczoraj sobie powiedziałam, że wracam do diety, to dziś jestem tak głodna na słodkie, że masakra [emoji23]
Podziel się: