reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Paula też mam fb jak coś pisz na priv.
Ja nie ze śląska a z małopolski ,więc też blisko :p
A tak pisałyście o panierce z ciecierzycy ,że sama zrobiłam bułkę :D
IMAG1075.jpg

Mimi co do ruchu to ja też jestem leniem i niecierpie ćwiczyć ,do spacerów też musiałam się zmusić a teraz chodzę na nie z przyjemnością.

Załączniki

• IMAG1075.jpg
    IMAG1075.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 178
W ogóle zrobiłam ten krem z awokado, dodałam trochę ksylitolu i już wiem, że musiał być jakiś oszukany, bo mnie czyści... [emoji35] A szukając pozytywów, to może jutro będzie mniej na wadze znów [emoji23]

Paula też mam fb jak coś pisz na priv.
Ja nie ze śląska a z małopolski ,więc też blisko [emoji14]
A tak pisałyście o panierce z ciecierzycy ,że sama zrobiłam bułkę :D Zobacz załącznik 881091
Mimi co do ruchu to ja też jestem leniem i niecierpie ćwiczyć ,do spacerów też musiałam się zmusić a teraz chodzę na nie z przyjemnością.
Jak zrobiłaś??

Dziewczyny z tym ksylitolem to z tego co czytałam różnica między tym oryginalnym a chińskim jest taka, że oryginalnie powinien być z brzozy, a chiński jest chyba z kukurydzy, aczkolwiek zwiazem jako taki jest taki sam więc chyba nie powinno to robić różnicy. Ale chemikiem nie jestem :)

Paula, a pierwszy raz ksylitol stosowałaś? Może organizm musi go poznać [emoji4]

reklama
Dziewczyny z tym ksylitolem to z tego co czytałam różnica między tym oryginalnym a chińskim jest taka, że oryginalnie powinien być z brzozy, a chiński jest chyba z kukurydzy, aczkolwiek zwiazem jako taki jest taki sam więc chyba nie powinno to robić różnicy. Ale chemikiem nie jestem :)

Paula, a pierwszy raz ksylitol stosowałaś? Może organizm musi go poznać [emoji4]
Właśnie nie pierwszy raz. Przed ciążą stosowałam sporadycznie. Jak brałam też metforminę. I jak był taki oszukany, a nie zauważyłam, to wtedy tak się właśnie kończyło. Ale myślałam, że to przez tabletki. W ciąży nie używałam, bo endokrynolog powiedziała, żeby nie stosować. I teraz pierwszy raz po ciąży. Ale jest napisany brzozowy , fiński... Nie wiem o co chodzi...

Do góry