reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Cześć dziewczyny :) Zgłaszam ,że z moich nadprogramowych 93kg dziś mam 89 czyli jeszcze kilogram i wracam do moich -39 :D Ten tydzień odpuszczam z ważeniem , bo dziś dostałam @ i czuję się mega spuchnięta brzuch jak balon.
Jestem z siebie dumna dziś 6dzien bez słodyczy :)
Mimi a co u Ciebie???
Ka Colorado pyszne jedzonko :)
A tak bawi się Michaś z Niunia.
IMAG0962.jpg

Załączniki

• IMAG0962.jpg
    IMAG0962.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 313
reklama
U nas dziś na obiad chińczyk był, ja znalazłam a mąż wykonał, mi dziś już sił brakło [emoji23]

Ale wyszło mega super eeeeekstraaaaa pyszne [emoji7]

Link do: Noodle z kurczakiem hoisin

Oczywiście jak to ja papryki zapomniałam kupić, w zastępstwie jakaś mieszanka mrożonkowa, bo robimy porządki w zamrażalniku [emoji16]
IMG_20180721_153812.jpg

Załączniki

• IMG_20180721_153812.jpg
    IMG_20180721_153812.jpg
    90,2 KB · Wyświetleń: 274
Hej. Ja od tygodnia się ogarniam... Wczoraj byliśmy w zoo i wpadło trochę niechcianych rzeczy... Ale dziś już bez słodyczy [emoji4]
Wy takie pyszności robicie że aż ślinka cieknie... Mniam [emoji4]

Colorado włosy trochę lepiej od kad biorę żelazo i witaminy. Ale mimo wszystko dużo leci. Mam nadzieję że uda mi się pokonać ten problem

Mimi, to fajnie, że choć trochę lepiej :) gratuluję ogarniania się cukrowego! :)

Mnie z cukrem nosi ostatnio, ale staram się wybierać już zdrowsze warianty, w sensie sorbet owocowy, ananas do obiadu, albo ciasto własnej roboty zamiast czegoś kupnego. No czuję się po prostu jakby obcy mi mózg przejęli i sterowali moją checia na słodkie [emoji32]

reklama
Takie pyszności tu pokazujecie, że aż ślinka cieknie! :) Ja staram się jeść normalne jedzenie ale mniej, a w dodatku odkryłam certyfikowany sklep ekologiczny w swoim mieście, gdzie nawet warzywa, owoce i mięso mają :D ,bo za „dietetycznym” nie przepadam... ale niektóre z tych tutejszych pyszności to sama bym schrupała :) Mam teraz 93kg, czyli póki co o 3 mniej niż przed ciążą, nie lecą kilogramy jakoś bardzo szybko, ale po ubraniach widzę, że jest lepiej, także ogólnie jestem bardzo zadowolona ;) Może na urlopie nie będę jeszcze w topowej formie :D ale rok temu w wakacje miałam 6kg więcej, więc ogólnie to idzie ku lepszemu :) Jupi!
Cześć dziewczyny :) Zgłaszam ,że z moich nadprogramowych 93kg dziś mam 89 czyli jeszcze kilogram i wracam do moich -39 :D Ten tydzień odpuszczam z ważeniem , bo dziś dostałam @ i czuję się mega spuchnięta brzuch jak balon.
Jestem z siebie dumna dziś 6dzien bez słodyczy :)
Mimi a co u Ciebie???
Ka Colorado pyszne jedzonko :)
A tak bawi się Michaś z Niunia.Zobacz załącznik 879916
Łał! Gratulacje! :)

Do góry