reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Jo, wszystkiego wymarzonego dla synka![emoji512]

Agunia, trzymam kciuki za zabieg, oby poszło szybko i bezproblemowo.

Colorado, a jak teraz twój brzuszek? Pochwal się [emoji7] co do wagi trzycyfrowej to pomyśl, że musisz ją znosić jeszcze tylko przez 2 miesiące, a potem zapomnisz o niej raz na zawsze. I tak się świetnie trzymasz, więc staraj się nie dołować. A na pewno poczekamy na Ciebie do września [emoji8]

Ja na wyjeździe sobie trochę odpuszczam dietę, ale bez masakry jakiejś.
Zły dzień minął, chyba stres związany z tatą w szpitalu się tak na mnie odbił [emoji32]

Zdjęcie jakieś zrobię, jak mąż będzie poza domem i nie będzie się śmiał ze mnie [emoji23][emoji23]

Wczoraj gin był w jakimś wybitnie dobrym nastroju, bo bardzo chwalił, że do tej pory przytyłam 5 kg. Łatwiej by mi było, jakby mnie jakieś mdłości albo zgagi męczyły, ale ja nawet nie wiem co to jest [emoji32]

Jak tam na wyjeździe? Dzieciaki dają popalić? [emoji4]
Żyje..... mam więcej niż 8szwow miejsce ciężkie do gojenia minimum 6tygodni...a boli jak cholera...miedzy 14-15bede wiedziała czy wyjdę
Agunia, zdrówka życzę [emoji8] teraz musi być tylko lepiej [emoji8]

Zły dzień minął, chyba stres związany z tatą w szpitalu się tak na mnie odbił [emoji32]

Zdjęcie jakieś zrobię, jak mąż będzie poza domem i nie będzie się śmiał ze mnie [emoji23][emoji23]

Wczoraj gin był w jakimś wybitnie dobrym nastroju, bo bardzo chwalił, że do tej pory przytyłam 5 kg. Łatwiej by mi było, jakby mnie jakieś mdłości albo zgagi męczyły, ale ja nawet nie wiem co to jest [emoji32]

Jak tam na wyjeździe? Dzieciaki dają popalić? [emoji4]Agunia, zdrówka życzę [emoji8] teraz musi być tylko lepiej [emoji8]
To czekamy na zdjęcie i cieszę się, że nastrój lepszy [emoji16] dzieciaki o dziwo super, obawiam się, że szykują coś na dzisiejszą zieloną noc [emoji16]

Dziękuję dziewczyny :*
Mimi nie, bo ja miałam co innego teraz kamienie dopiero mnie czekają....
Najbardziej mnie teraz boli, że Michasiem nie mogę się zajmować ani się z nim pobawić ani podnieść spacery odpadają ...czuje się bezużyteczna

reklama
Dziękuję dziewczyny :*
Mimi nie, bo ja miałam co innego teraz kamienie dopiero mnie czekają....
Najbardziej mnie teraz boli, że Michasiem nie mogę się zajmować ani się z nim pobawić ani podnieść spacery odpadają ...czuje się bezużyteczna
Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie. Masz kogoś do pomocy na stałe?

Do góry