reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Jo, wszystkiego wymarzonego dla synka![emoji512]

Agunia, trzymam kciuki za zabieg, oby poszło szybko i bezproblemowo.

Colorado, a jak teraz twój brzuszek? Pochwal się [emoji7] co do wagi trzycyfrowej to pomyśl, że musisz ją znosić jeszcze tylko przez 2 miesiące, a potem zapomnisz o niej raz na zawsze. I tak się świetnie trzymasz, więc staraj się nie dołować. A na pewno poczekamy na Ciebie do września [emoji8]

Ja na wyjeździe sobie trochę odpuszczam dietę, ale bez masakry jakiejś.
Zły dzień minął, chyba stres związany z tatą w szpitalu się tak na mnie odbił [emoji32]

Zdjęcie jakieś zrobię, jak mąż będzie poza domem i nie będzie się śmiał ze mnie [emoji23][emoji23]

Wczoraj gin był w jakimś wybitnie dobrym nastroju, bo bardzo chwalił, że do tej pory przytyłam 5 kg. Łatwiej by mi było, jakby mnie jakieś mdłości albo zgagi męczyły, ale ja nawet nie wiem co to jest [emoji32]

Jak tam na wyjeździe? Dzieciaki dają popalić? [emoji4]
Żyje..... mam więcej niż 8szwow miejsce ciężkie do gojenia minimum 6tygodni...a boli jak cholera...miedzy 14-15bede wiedziała czy wyjdę
Agunia, zdrówka życzę [emoji8] teraz musi być tylko lepiej [emoji8]

Zły dzień minął, chyba stres związany z tatą w szpitalu się tak na mnie odbił [emoji32]

Zdjęcie jakieś zrobię, jak mąż będzie poza domem i nie będzie się śmiał ze mnie [emoji23][emoji23]

Wczoraj gin był w jakimś wybitnie dobrym nastroju, bo bardzo chwalił, że do tej pory przytyłam 5 kg. Łatwiej by mi było, jakby mnie jakieś mdłości albo zgagi męczyły, ale ja nawet nie wiem co to jest [emoji32]

Jak tam na wyjeździe? Dzieciaki dają popalić? [emoji4]Agunia, zdrówka życzę [emoji8] teraz musi być tylko lepiej [emoji8]
To czekamy na zdjęcie i cieszę się, że nastrój lepszy [emoji16] dzieciaki o dziwo super, obawiam się, że szykują coś na dzisiejszą zieloną noc [emoji16]

Dziękuję dziewczyny :*
Mimi nie, bo ja miałam co innego teraz kamienie dopiero mnie czekają....
Najbardziej mnie teraz boli, że Michasiem nie mogę się zajmować ani się z nim pobawić ani podnieść spacery odpadają ...czuje się bezużyteczna

reklama
Dziękuję dziewczyny :*
Mimi nie, bo ja miałam co innego teraz kamienie dopiero mnie czekają....
Najbardziej mnie teraz boli, że Michasiem nie mogę się zajmować ani się z nim pobawić ani podnieść spacery odpadają ...czuje się bezużyteczna
Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie. Masz kogoś do pomocy na stałe?

Do góry