reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Dziewczyny, mam nadzieję że mnei przyjmiecie do swojego grona :)
Jestem podwójną mamą, z czego miesiąc temu urodziłam córcię, synek to już stary chłop ;) W dniu porodu ważyłam zacne 106kg, co i tak nie było złe bo startowałam z 98. Teraz mam 96kg, ale mam nadzieję w ciągu 2 miesięcy karmienia spaść do 86 jeśli się uda - tym bardziej to miejsce dla mnie, bo jak widzę jak cudnie Wam idzie to już czuję się zmotywowana :)

Oczywiście teraz to nie za bardzo mogę być na typowej diecie, bo karmię, ale przynajmniej mogę się nie obżerać co mam zamiar robić :) Cel to 80kg - mam 175cm, więc jest to waga realna do osiągnięcia i przede wszystkim mam nadzieję możliwa do utrzymania :)

Dzisiejsze menu średnio zdrowe, ale przynajmniej nie za dużo się napchałam: duża miseczka (micha) jogurtu z truskawkami, jabłko, mus owocowy, herbatniki, królik w sosie śmietanowym, jeszcze jeden jogurt z truskawkami no i moja miłość: bawarka - 1,5 litra ;) Najgorsze że jogurt, herbatniki i 0,5 litra bawarki zeżarłam teraz i brzuch mnie boli... ogólnie sprzymierzeńcem w chudnięciu u mnie jest cesarka bo jak tylko więcej zjem to od razu brzuch mnie boli ;)
Hej. Witamy.

reklama
Phoenix witamy :)
A ja jestem wściekła mój mąż wie jak się źle czuję to sobie kolegę z żoną zaprosił i siedzą na podwórku i grillują a ja sama w domu... Powiedziałam mu co myślę raczej wykrzyczałam i się popłakałam.
Moja waga wskazywała 4kg więcej po szpitalu teraz został jeszcze kilogram tak powoli schodzi.Wydaje mi się że to też,bo nagle zero ruchu.
A ja dziś na raty robiłam ciasto, bo chce przetestować na roczek. Truskawkowe pole
IMAG0559.jpg

Załączniki

• IMAG0559.jpg
    IMAG0559.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 512
A ja jestem wściekła mój mąż wie jak się źle czuję to sobie kolegę z żoną zaprosił i siedzą na podwórku i grillują a ja sama w domu... Powiedziałam mu co myślę raczej wykrzyczałam i się popłakałam.
Moja waga wskazywała 4kg więcej po szpitalu teraz został jeszcze kilogram tak powoli schodzi.Wydaje mi się że to też,bo nagle zero ruchu.
A ja dziś na raty robiłam ciasto, bo chce przetestować na roczek. Truskawkowe poleZobacz załącznik 868002

Pięknie wygląda ciasto , smakowicie.

Coś Twój mąż podpada ostatnio.
Chyba za dużo na siebie wzięłaś a On nie docenia tego. Masz gorsze dni a wtedy nie ogarniesz wszystkiego, nie ma szansy.

Ostatnia edycja:
Agunia, ale numer wyciął mążul :( a ogarnął chociaż sam tych gości?

Ciasto super piękne [emoji108] i na pewno wybornie smakuje. Ale weź się kobietko oszczędzaj [emoji8]

A ja dziś na raty robiłam ciasto, bo chce przetestować na roczek. Truskawkowe poleZobacz załącznik 868002
Oj to mąż nieładnie postąpił [emoji52] a jak mu wygarnelas to co on na to?
To ciasto to chyba takie jak leśny mech. Tylko tam jest z granatem
Jeśli tak to jest pyszne [emoji3]

reklama
@agunia50002 no rzeczywiście super pomysł męża! Faceci chyba trochę tak mają, bo mój właśnie mnie poinformował, że za tydzień ma wieczór kawalerski szwagra i w domyśle że MUSI być.

@Ka.2606 łał jakie super zdrowe śniadanko! Chciałabym tak umieć zmiłenić nawyki żywieniowe, a nie tylko musieć ograniczać porcje co też średnio mi wychodzi ;)

Do góry