reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
O to ja już niepotowarzysze hehe.Leczo [emoji7][emoji7][emoji7]
Co do mielenia mięsa, mam na osiedlu fajny sklepik, w którym wskazuję który kawałek chcę i mi mielą [emoji16]
Mimi, u mnie też dziś i wczoraj ok! Czuję się super, zobaczę jak dam radę na owocach i warzywach
Ja jeszcze tydzień ciagne bez wegli A potem włączam po trochu
kasia0121
Ćwiczycie coś w domu? Ja na Chodakowska jestem za wolna póki co spaceruje koło 10 km dziennie, ale za chwilę trzeba będzie ruszyć zadek i robić coś jeszcze ;-)
A które ćwiczenia Chodakowskiej robisz? Jak Ci idzie? Ja po 10 minutach ćwiczeń nie mogłam oddechu złapać
Moja jedyna aktywność to spacery z synkiem. Jestem po laparoskopi i muszę uważać z ćwiczeniami. Po weekendzie majowym planuje wskoczyć na rower, jak mi nic nie będzie to może jeszcze jakieś ćwiczenia właśnie z Choda.
Colorado1989
Ufff w końcu w domu [emoji1]
Codziennie robiliśmy po 10-12 km, jak na nasz tryb siedzący to aktywność szalona [emoji1]
Teraz jakoś muszę się ogarnąć z każdej strony.
Co do wszelkich fittrenerek filmikowych to mnie osobiście to nie kupuje, bo można sobie i swoim stawom krzywdę zrobić starając się dorównać zakresowi ruchów trenerki i bez nadzoru realnego.
Gdybym tylko mogła, to chodziłabym na basen, ale skoro nie mogę to skupiam się na chodzeniu. Przed ciążą to uwielbiałam jeszcze rower. Wszystko we własnym tempie
Ka, Mimi, kiedy wskakujecie na wagę? [emoji1]
Codziennie robiliśmy po 10-12 km, jak na nasz tryb siedzący to aktywność szalona [emoji1]
Teraz jakoś muszę się ogarnąć z każdej strony.
Co do wszelkich fittrenerek filmikowych to mnie osobiście to nie kupuje, bo można sobie i swoim stawom krzywdę zrobić starając się dorównać zakresowi ruchów trenerki i bez nadzoru realnego.
Gdybym tylko mogła, to chodziłabym na basen, ale skoro nie mogę to skupiam się na chodzeniu. Przed ciążą to uwielbiałam jeszcze rower. Wszystko we własnym tempie
Ka, Mimi, kiedy wskakujecie na wagę? [emoji1]
Ka.2606
Colorado, ale urlop udany? Powrót do rzeczywistości jest najgorszy [emoji3] My jutro ruszamy na mini wycieczkę do Wrocławia, w niedzielę wracamy.
Miałam się jutro ważyć ale jednak dopiero za tydzień, bo detoksie bo cały czas jakaś napompowana się czuję [emoji849] A jutro zaszaleję, bo naszło mnie na jakiś tort bezowy [emoji16]
Miałam się jutro ważyć ale jednak dopiero za tydzień, bo detoksie bo cały czas jakaś napompowana się czuję [emoji849] A jutro zaszaleję, bo naszło mnie na jakiś tort bezowy [emoji16]
gie_er
Próbowałam skalpele, ale to nie dla mbie, koedys bardzo fajnie chudłam chodząc na taniec towarzyski. Mąż o ile akurat nie ma ze mnie beki, to mocno mnie wspiera i chce mi kupić rolki, mam nadzieję, że w pakiecie kupi mi też trochę wolnego czasu
reklama
Podziel się: