reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Mimi, no to nieźle macie. U mnie "tylko" 2 wesela.

Zrobiłam ciasto migdałowo malinowe [emoji4]

Jednak się zważyłam i mam 2kg na plusie po świętach i Mazurach. Znów się będę z nimi bujać 2 miesiące [emoji849]

Uwielbiam piec, więc poproszę i przepis [emoji3]
U mnie ostatnio spadek wagi spowolnił, obawiam się trochę że to wina kawy bo zaczęłam sporo jej pić.

Mimi, no to nieźle macie. U mnie "tylko" 2 wesela.

Zrobiłam ciasto migdałowo malinowe [emoji4]

Jednak się zważyłam i mam 2kg na plusie po świętach i Mazurach. Znów się będę z nimi bujać 2 miesiące [emoji849]
No imprez A imprez.... i na wszystkie wypada iść hehe ;)
Ja dziś zjadalam loda i 2 ciastka :/

Ka spokojnie teraz cieplutko więcej ruchu będziesz miała i kilogramy szybciej będą spadać :)
Mimi to sporo masz tych imprez. My w tym roku spokojnie mamy tylko komunie .
Ja już dziś po jednym spacerku ,po zakupach a zaraz idę na kolejny spacer szybki obiad i znów spacer.A wieczorem mąż znów jedzie do Norwegii ,więc jak zwykle wszystko na mojej głowie zostaje....

Ja ogarnęłam dom, pocwiczylam na stepperze i odpoczywam.
Mimi ja jak mam ochotę na coś słodkiego, czy też właśnie jak.maja być goście, to żeby nie kusiły mnie ciasta robię sobie ciasto z mąki kukurydzianej. Bardzo szybkie, z owocami i gorzką czekoladą

Ja ogarnęłam dom, pocwiczylam na stepperze i odpoczywam.
Mimi ja jak mam ochotę na coś słodkiego, czy też właśnie jak.maja być goście, to żeby nie kusiły mnie ciasta robię sobie ciasto z mąki kukurydzianej. Bardzo szybkie, z owocami i gorzką czekoladą
Podrzuc przepis [emoji5]
Ka możemy mąkę kukurydziana ??

Ja nie miałam ochoty na te dwa ciastka no ale taka jestem ze.jak leży słodycz to musiałby mieć kolce żebym nie wzięła :/

A ja dziś zrobiłam sobie sok 100% ze świeżych mandarynek [emoji5]
20180414_125320.jpg

Załączniki

• 20180414_125320.jpg
    20180414_125320.jpg
    83,5 KB · Wyświetleń: 221
reklama
Do góry