reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Mimi, no to nieźle macie. U mnie "tylko" 2 wesela.

Zrobiłam ciasto migdałowo malinowe [emoji4]

Jednak się zważyłam i mam 2kg na plusie po świętach i Mazurach. Znów się będę z nimi bujać 2 miesiące [emoji849]

Uwielbiam piec, więc poproszę i przepis [emoji3]
U mnie ostatnio spadek wagi spowolnił, obawiam się trochę że to wina kawy bo zaczęłam sporo jej pić.

Mimi, no to nieźle macie. U mnie "tylko" 2 wesela.

Zrobiłam ciasto migdałowo malinowe [emoji4]

Jednak się zważyłam i mam 2kg na plusie po świętach i Mazurach. Znów się będę z nimi bujać 2 miesiące [emoji849]
No imprez A imprez.... i na wszystkie wypada iść hehe ;)
Ja dziś zjadalam loda i 2 ciastka :/

Ka spokojnie teraz cieplutko więcej ruchu będziesz miała i kilogramy szybciej będą spadać :)
Mimi to sporo masz tych imprez. My w tym roku spokojnie mamy tylko komunie .
Ja już dziś po jednym spacerku ,po zakupach a zaraz idę na kolejny spacer szybki obiad i znów spacer.A wieczorem mąż znów jedzie do Norwegii ,więc jak zwykle wszystko na mojej głowie zostaje....

Ja ogarnęłam dom, pocwiczylam na stepperze i odpoczywam.
Mimi ja jak mam ochotę na coś słodkiego, czy też właśnie jak.maja być goście, to żeby nie kusiły mnie ciasta robię sobie ciasto z mąki kukurydzianej. Bardzo szybkie, z owocami i gorzką czekoladą

Ja ogarnęłam dom, pocwiczylam na stepperze i odpoczywam.
Mimi ja jak mam ochotę na coś słodkiego, czy też właśnie jak.maja być goście, to żeby nie kusiły mnie ciasta robię sobie ciasto z mąki kukurydzianej. Bardzo szybkie, z owocami i gorzką czekoladą
Podrzuc przepis [emoji5]
Ka możemy mąkę kukurydziana ??

Ja nie miałam ochoty na te dwa ciastka no ale taka jestem ze.jak leży słodycz to musiałby mieć kolce żebym nie wzięła :/

A ja dziś zrobiłam sobie sok 100% ze świeżych mandarynek [emoji5]
20180414_125320.jpg

Załączniki

• 20180414_125320.jpg
    20180414_125320.jpg
    83,5 KB · Wyświetleń: 213
reklama
Do góry