reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

E tam to tylko wiek i tak każda przechodzi te same lata i wcześniej czy później będzie mieć 30 40 czy 60

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie przeraża przemijanie....

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Byli przed nami, będą i po nas :)
Warto wykorzystać w pełni ten czas co mamy [emoji8]

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

Hihi ale nam przed świętami umarły propozycje fit jedzenia [emoji16]

To ja zdradzę, że niestety skusiłam się dziś na niestety białego rogala maślanego niestety z kruszonką i niestety był pyszny [emoji23]

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

Jaka dieta [emoji20]

Dla mnie wiek nigdy nie miał znaczenia. Jakoś naturalnie przyjmuje upływ czasu.
Pamiętam jak koleżanka mówiła, że ona 40 urodzin nie robi, bo dla niej to dołujące.
A ja na pewno będę hucznie obchodzić 40 [emoji16]
W tym roku mój mąż ma 40 urodziny i też impreza się szykuje.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Ja myślę że po 40tce to będą imprezy jak w szkole średniej, będzie się działo [emoji16]

U mnie cały czas dieta, do słodkiego mnie nie ciągnie. W piątek wizyta u dietetyka, ciekawe co tam maszyna od analizy składu ciała pokaże. Z wagą pewnie nie będzie kolorowo bo to będzie dzień przed @ [emoji849]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myślę że po 40tce to będą imprezy jak w szkole średniej, będzie się działo [emoji16]

U mnie cały czas dieta, do słodkiego mnie nie ciągnie. W piątek wizyta u dietetyka, ciekawe co tam maszyna od analizy składu ciała pokaże. Z wagą pewnie nie będzie kolorowo bo to będzie dzień przed @ [emoji849]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam!!!!![emoji50][emoji50]

Cześć dziewczyny :) Trochę mnie tu nie było przestały mi powiadomienia przychodzić a zresztą nie było się czym chwalić.Przez zimę przytyłam 4kg .... samopoczucie było okropne nic mi się nie chciało itp.itd. 26lutego wzięłam się za siebie przestałam jeść słodycze 5posilków dziennie i do dziś czyli przez 3.5tygodnia straciłam 5.1kg.Odzyskałam moje -30kg .Na dzień dzisiejszy mam 31kg i znów czuję się dobrze.W święta troszkę sobie poluzuje i stwierdziłam ,że kawałek tortu orzechowego zjem. Mama piecze go specjalnie dla mnie;)

reklama
Cześć dziewczyny :) Trochę mnie tu nie było przestały mi powiadomienia przychodzić a zresztą nie było się czym chwalić.Przez zimę przytyłam 4kg .... samopoczucie było okropne nic mi się nie chciało itp.itd. 26lutego wzięłam się za siebie przestałam jeść słodycze 5posilków dziennie i do dziś czyli przez 3.5tygodnia straciłam 5.1kg.Odzyskałam moje -30kg .Na dzień dzisiejszy mam 31kg i znów czuję się dobrze.W święta troszkę sobie poluzuje i stwierdziłam ,że kawałek tortu orzechowego zjem. Mama piecze go specjalnie dla mnie;)
Agunia jesteś wspaniała !!!!!

Do góry