Ja brałam go na zmniejszenie pmsa, po nim cycki mnie tak nie bolały [emoji4] wiesz, te normy wyników to takie z przymrużeniem oka są mam wrażenie... Tak jak tsh, w niemie jest 4 coś, a przy staraniach zalecają optymalnie poniżej 2. Z prolaktyną może być podobnie, ale na niej się nie znam, raz badałam i była ok
Wiesz, kobiecie też można [emoji16][emoji16][emoji16]Ma witaminy i kwas foliowy, więc raczej nie zaszkodzi
mi akurat gin odstawił ovarina i na ciążowe witaminy przeszłam, chociaż teraz kazał mi powoli je ograniczać, w sumie muszę sie go dopytać czemu [emoji16]
Ka, czekamy (nie)cierpliwie razem z Tobą [emoji110][emoji110]
mi w 29 dc (przy zegarkowych 28dniowych cyklach) wyszła druga kreska taka blada i to po czasie podanym na opakowaniu [emoji16] a to było równe 2 tyg po owu. zresztą pewnie pamiętacie, jak tu świrowałam [emoji16][emoji16][emoji16] te testy ciążowe są śmieszne, bo mam wrażenie, że jak są np o czułości 10 albo 20, to ta meeegaaaa blada kreska wychodzi przy tych stężeniach 10 albo 20. A ja myślałam, że wtedy ta kreska to jest mega wyraźna.
Co by się nie działo, plan masz dobry, więc jak beda potrzebne dalsze starania to dasz radę [emoji8]
A tak z małżeńskich opowieści, siedzę dziś z mężem wyluzowana na kanapie, a on do mnie mówi: muszę coś wymyślić specjalnego w tym roku dla mojej gorącej trzydziestki... [emoji16][emoji16][emoji16] Nie ma to jak mąż postarzy o rok ... [emoji16] A potem biedak się tłumaczył, że to przez to, że myślał, że w tym roku to on ma 35 lat, więc był oewny, że ja 30 [emoji16]
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]