reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
O widzisz [emoji4] ja po tym sioforze czuję ciągle uczucie sytosci ale też mdli mnie od środka tak jakoś :/Tak, wcześniej glucophage brałam 2x1000, ale nowy endokrynolog zalecił mi siofor 3x1000 a teraz będzie 3x850
Mimi [emoji7] dawaj adres, wpadam na ziemniaczki! [emoji16][emoji16] Ja w zeszłą niedzielę miałam młode z Cypru [emoji16], ale jakieś takie marne były... Polskie są lepsze, bo są nawet słodkawe [emoji1]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty jak go tolerujesz?
A ziemniaczki wiadomo ze polskie najlepsze [emoji2]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Edysiek
odkrywca
U mnie od miesiąca waga stoi w miejscu [emoji30]
Dzisiaj mam wolne, bo młoda kaszle i byłam z nią u lekarza.
Na obiad zupa grochowa (z mrożonki [emoji6])
I ryba zapiekana z warzywami z tego przepisu Link do: Ryba zapiekana z warzywami w sosie serowo-czosnkowym
I ryba zapiekana z warzywami z tego przepisu Link do: Ryba zapiekana z warzywami w sosie serowo-czosnkowym
Colorado1989
Dobrze, początki tylko były rewolucyjne, bo biegunka męczyła. Ale też mam mniejszy apetyt po nim chociaż nie obraziła bym się jakby był on jeszcze nieco mniejszy [emoji16]O widzisz [emoji4] ja po tym sioforze czuję ciągle uczucie sytosci ale też mdli mnie od środka tak jakoś :/
A Ty jak go tolerujesz?
A ziemniaczki wiadomo ze polskie najlepsze [emoji2]
A może spróbuj podkręcić metabolizm? Cytryna, chili, cynamon, kurkuma, imbir, zielona herbata itp?U mnie od miesiąca waga stoi w miejscu [emoji30]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Edysiek
odkrywca
U mnie na pewno problemem jest mało aktywny tryb życia i praca siedząca. Może jak będzie już cieplej to uda się trochę więcej ruszać.
Colorado1989
A to też może być faktycznie problem u mnie mniejszym problemem jest ograniczenie jedzenia czy dieta, gorzej z ruchem zawsze [emoji16]U mnie na pewno problemem jest mało aktywny tryb życia i praca siedząca. Może jak będzie już cieplej to uda się trochę więcej ruszać.
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
reklama
Mimi2330
U mnie też ten problemU mnie na pewno problemem jest mało aktywny tryb życia i praca siedząca. Może jak będzie już cieplej to uda się trochę więcej ruszać.
Podziel się: