reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

U nas tak nawialo śniegu ze samochody ledwo się poruszają. Mąż zawsze jest w domu ok 22.25 a tu 22.55 i jeszcze go nie ma

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimi, to bardzo dobry wynik, super!

Ja jeszcze nie wstałam, więc nie wiem [emoji16]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie bez zmian... Trochę dziwne, bo się ładnie pilnowałam, no ale przy IO chyba tak to idzie ślamazarnie.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Eh... ja też się ładnie trzymałam , zero słodkiego... ewidentnie potrzebny mi ruch. ... muszę się ogarnąć.... Ale teraz jak siedzę pół dnia w szkole to nawet nie mam kiedy :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ka, dokładnie, czasem idzie gorzej niż ślamazarnie.... Taki urok tego dziadostwa...

Mimi, gratuluję! Super wynik! Pomyśl, że w tym czasie mogłaś nic nie zgubić, albo przytyć nawet :)

A tempo zrzucania kg po jakimś czasie niestety spada. Ja po dłuższej diecie to cieszyłam się, jak w danym miesiącu 1 kg schudłam, albo po prostu nie przytyłam... ;)

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

reklama
Do góry