reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Jutro chcę robić z orkiszowej, zobaczymy co z tego wyjdzie[emoji3]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hoho sezon pizzowy! [emoji1]

[emoji170] 21.08 [emoji170]
8une3e3kck8m6mea.png

A ja chyba odpuszczę ważenie. Objadlam się naleśników [emoji46]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny uroczyście przyznaję się że zjadłam dziś mały kawałek babki :( Ale nie mogłam inaczej. Półtora roczny synek koleżanki pilnował żebym zjadła, a byl przy tym tak uroczy że nie mogłam mu odmówić.
Piękne te wasze obiadki:)
U mnie dziś też kasza:) Trendy lunch z vermicelli i suszonymi pomidorami w formie sałatki z kurczakiem i sałatą lodową. Kuba jadł w autobusie [emoji14] Po powrocie ze szkoły spieszyliśmy sie na autobus bo jechaliśmy do koleżanki za miasto. Od dawna nie miałam tak wspaniałego dnia. Dzieci wybawione:)
I ja jutro wchodzę na wagę, strach się bać ;p

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, Ty masz pewnie już kolejne 5 na minusie [emoji16]

Jeden kawałek babki nic nie skreśla, byle działać dalej.

Mimi, jak czujesz że masz się zdołować to odpuść. Waga nie ucieknie do następnej soboty [emoji3]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, od razu w biodra nie idzie [emoji6] ja czasem wpadam zaś w taką spiralę ważenia, że codziennie rano staję na wagę... Ostatnio się obraziłam na tydzień chyba przed wizytą u gina [emoji23]

Zuza, super, że miałaś udany dzień! [emoji4] Takie dni dają kopa [emoji4]

U mnie na kolacje małżul robi zapiekanki z pieczarkami, takie klasyczne, ale na bagietce pełno ziarnistej [emoji7] jak wychodziliśmy w środę od ginekologa to nam taaaaak zapachniało, że inspiracja na kolację powstała [emoji6]

8une3e3kck8m6mea.png

Tak apropos kręcenia się w temacie zamienników cukrów:

1520637055-ab0922b27170ab3a-aaaaaa.jpeg
1520637061-43c0af94f3eea1d9-aaaaaa.jpeg

Kupiłam wczoraj syrop z agawy, zobaczymy, czy zda egzamin [emoji4] stosowałyście może?

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry