Colorado1989
Fanka BB :)
Hej witamy w klubie boksujących się z wiatrakami [emoji16]Może zaczne od początku
Mam 165 cm wzrostu. W okresie dojrzewania zaczęłam tyc bardzo szybko nawet 20 kg w rok.
Poznałam wtedy swojego obecnego męża i każdy mówił że się zrobiłam leniwa i nie dbam o siebie bo już mam chłopaka, co bylo nie prawda. Przez około 4 lata próbowałam diet, chodziłam na siłownię i nic. Od 2016 staraliśmy się o dzidzię , ale nie miałam w ogóle owulacji. We wrześniu 2017r z wagą 99kg wyszło wreszcie że mam IO . Dostałam metformine schudłam przez 2 miesiące 7kg. Czułam się lepiej. Aż w listopadzie zaszłam w ciążę ( i to nie staraliśmy sie, samo wyszło )
Teraz spodziewamy się chłopca, jesteśmy szczęśliwi chociaż od początku coś się dzieje. Miałam już dwa krwiaki które na szczęście się wchłonęły
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie, że do nas dołączasz!
Właśnie, który tc?
Też mam taką nadzieję, a jak okaże się nie ok, to nie ma co się załamywać, tylko trzeba szukać dalej, do skutku niestety.Oj ta paskudna io ; (
Ja mam jutro endokrynologa. Maam nadzieję ze babka zna się na rzeczy i wreszcie ktoś się mną zajmie odpowiednio....
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Który tc?
U nas przewaga mamusiek chłopców [emoji1]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Może to te nasze kilogramy tak działają, że większość chłopaczków? [emoji16]
[emoji170] 21.08 [emoji170]