reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Nadal biorę ale po wadze nie widac ;/
Jedyny plus ze nie mam takiego rozhustanego apetytu.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Na to trzeba trochę poczekać :) metformina chyba głównie "likwiduje" ten tłuszcz na organach, więc dla zdrowia super!
Zwazylam się.
-0,90kg [emoji5]

Brawooooo!! [emoji258][emoji258]
I ja się zważyłam -1,2kg...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo Ty! [emoji258][emoji258]
Brawo dziewczyny! U mnie 98

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi mówiłam? [emoji258][emoji258]

Ja za tydzień lub dwa będe mieć już na swoim piętrze kuchnię , mam nadzieję że wtedy troszke przystopuje z tyciem . Bo na razie korzystam z kuchni u rodziców na dole i to trochę kłopotliwe bo tak jak pisałam muszę polegiwac i nie chodzę na dół, nie gotuje. Co mi podadzą to raczej jem :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Fakt, najlepiej być zdanym na siebie w kwestii jedzenia :) inni zwykle nie chcą jeść fit [emoji16]

[emoji170] 21.08 [emoji170]
8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Na to trzeba trochę poczekać :) metformina chyba głównie "likwiduje" ten tłuszcz na organach, więc dla zdrowia super!

Brawooooo!! [emoji258][emoji258]

Brawo Ty! [emoji258][emoji258]

Hihi mówiłam? [emoji258][emoji258]

Fakt, najlepiej być zdanym na siebie w kwestii jedzenia :) inni zwykle nie chcą jeść fit [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png
Ciekawa jestem co powie dziś endokrynolozka
Trzymajcie kciuki [emoji19]

Tak apropos kręcenia się w temacie zamienników cukrów:

1520637055-ab0922b27170ab3a-aaaaaa.jpeg
1520637061-43c0af94f3eea1d9-aaaaaa.jpeg

Kupiłam wczoraj syrop z agawy, zobaczymy, czy zda egzamin [emoji4] stosowałyście może?

8une3e3kck8m6mea.png
Też mam tę książkę:) Fajne przepisy. Ja stosuję syrop z agawy. Jest zdrowy:)

Też mam tę książkę:) Fajne przepisy. Ja stosuję syrop z agawy. Jest zdrowy:)

No ja podchodzę do niego jak do jeża, nie znalazłam mu jeszcze zastosowania [emoji16]
Porażka....
Szkoda mi tych 120zl ; (

Oj, a czemu?

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
U mnie -0,5 kg. No szaleje:-) :). Byłam u lekarza i mam zakaz ćwiczeń przez 3 miesiace, chyba że chce się nabawic przepukliny i spotkać się z nim przy stole operacyjnym. Propozycja kusząca, ale nie skorzystam ;).

Muszę upiec ciasto bo jutro mamy gości. Mam nadzieję że znajdę w sobie tyle silnej woli i nie rzucę się jak wygłodniała wilczyca:-) :)

Do góry