reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Nadal biorę ale po wadze nie widac ;/
Jedyny plus ze nie mam takiego rozhustanego apetytu.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Na to trzeba trochę poczekać :) metformina chyba głównie "likwiduje" ten tłuszcz na organach, więc dla zdrowia super!
Zwazylam się.
-0,90kg [emoji5]

Brawooooo!! [emoji258][emoji258]
I ja się zważyłam -1,2kg...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo Ty! [emoji258][emoji258]
Brawo dziewczyny! U mnie 98

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi mówiłam? [emoji258][emoji258]

Ja za tydzień lub dwa będe mieć już na swoim piętrze kuchnię , mam nadzieję że wtedy troszke przystopuje z tyciem . Bo na razie korzystam z kuchni u rodziców na dole i to trochę kłopotliwe bo tak jak pisałam muszę polegiwac i nie chodzę na dół, nie gotuje. Co mi podadzą to raczej jem :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Fakt, najlepiej być zdanym na siebie w kwestii jedzenia :) inni zwykle nie chcą jeść fit [emoji16]

[emoji170] 21.08 [emoji170]
8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Na to trzeba trochę poczekać :) metformina chyba głównie "likwiduje" ten tłuszcz na organach, więc dla zdrowia super!

Brawooooo!! [emoji258][emoji258]

Brawo Ty! [emoji258][emoji258]

Hihi mówiłam? [emoji258][emoji258]

Fakt, najlepiej być zdanym na siebie w kwestii jedzenia :) inni zwykle nie chcą jeść fit [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png
Ciekawa jestem co powie dziś endokrynolozka
Trzymajcie kciuki [emoji19]

Tak apropos kręcenia się w temacie zamienników cukrów:

1520637055-ab0922b27170ab3a-aaaaaa.jpeg
1520637061-43c0af94f3eea1d9-aaaaaa.jpeg

Kupiłam wczoraj syrop z agawy, zobaczymy, czy zda egzamin [emoji4] stosowałyście może?

8une3e3kck8m6mea.png
Też mam tę książkę:) Fajne przepisy. Ja stosuję syrop z agawy. Jest zdrowy:)

Też mam tę książkę:) Fajne przepisy. Ja stosuję syrop z agawy. Jest zdrowy:)

No ja podchodzę do niego jak do jeża, nie znalazłam mu jeszcze zastosowania [emoji16]
Porażka....
Szkoda mi tych 120zl ; (

Oj, a czemu?

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
U mnie -0,5 kg. No szaleje:-) :). Byłam u lekarza i mam zakaz ćwiczeń przez 3 miesiace, chyba że chce się nabawic przepukliny i spotkać się z nim przy stole operacyjnym. Propozycja kusząca, ale nie skorzystam ;).

Muszę upiec ciasto bo jutro mamy gości. Mam nadzieję że znajdę w sobie tyle silnej woli i nie rzucę się jak wygłodniała wilczyca:-) :)

Do góry