reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ka,a te praliny daktylowe są dozwolone? Jestem przed okresem i wiem, że będzie mega ciężko!
Coraz więcej nas :) Mimi, dołączasz?
Ja też sobie ustaliłam ważenie w każdą sobotę i mam stracha chociaż nie zjadłam nic złego. Ale nigdy nie umiałam schudnąć i teraz się martwię...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi przed okresem waga skoczyla o 2 kg. I nie wiem jak jest teraz bo też boję się stanąć na wagę. Ale jutro z rana już to zrobię.

Ka, ja też, ja też! !! Uroczyście ślubuję zero cukru i słodyczy do świąt :) a będzie ciężko bo lekarz na kontroli powiedział że mam już jeść normalnie, a jak coś mi zaszkodzi to odstawić na chwilę. Więc pokusa jest;)

Colorado, co tam 8 pierogów :) Ja mam zamiar też dzisiaj zjeść pierogi. I też mamine;)

U mnie z mąką jest taki problem, że jak sobie trochę pofolguję, to waga zaraz w górę [emoji23] więc jak już zjem takie cuś, to mam wyrzut do siebie [emoji14]
A mi przed okresem waga skoczyla o 2 kg. I nie wiem jak jest teraz bo też boję się stanąć na wagę. Ale jutro z rana już to zrobię.
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie to norma była :) wody sporo się gromadzi. Nawet 3-4kg na plusie bywało...

Dziewczyny, tym bardziej muszę się ogarnąć, bo dziś 1 kg na plusie [emoji33] może to te soczki malinowe i pierogi [emoji14]

8une3e3kck8m6mea.png

Mimi, a zaobserwowałaś kiedy podjadasz/kusisz się na coś słodkiego?

Ja u siebie zauważyłam tendencję w stresowych sytuacjach i jak się nudzę [emoji17]

8une3e3kck8m6mea.png

Ka,a te praliny daktylowe są dozwolone? Jestem przed okresem i wiem, że będzie mega ciężko!
Coraz więcej nas :) Mimi, dołączasz?
Ja też sobie ustaliłam ważenie w każdą sobotę i mam stracha chociaż nie zjadłam nic złego. Ale nigdy nie umiałam schudnąć i teraz się martwię...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dołączam ale pewnie odpadne jako 1 [emoji47]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi, damy radę, a pomyśl, że może dieta bez cukru pomoże coś na włosy [emoji16]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, nic dziwnego, że jesteś zdenerwowana. Ale mimo wszystko spróbuj wrzucić na luz [emoji9] stres wszystko psuje :( włosy niedługo się naprawią [emoji9]

Obiadowy meldunek:
Miała być faszerowana papryka, ale bardziej naszło nas na wypasiony żurek :) i nawet pół kabanoska zjadłam [emoji1]

1519397813-ed9ca0aa03993a02-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry