reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Ale metformina jest chyba lepiej przebadana, skoro jest zarejestrowana jako lekNiby działa jak metformina...
Plus mojego choróbska jest taki, że nie mam apetyty [emoji4] na śniadanko 1 łyżeczka syropu z cebuli (mniam! [emoji14]) i pół mizernej bułki pełnoziarnistej z serem salami.
Colorado1989
Koniecznie daj znać akurat tak tej mąki nie używałamJa dziś robię schab w mące owsianej. Ciekawe jak będzie smakował
U nas dziś leniwie, ze słoika krupnik od mamy kochanej [emoji173][emoji4] a jutro może żurek zrobię, żeby czosnkiem wirusy zagłuszyć [emoji23]
Ka.2606
Mimi, a jak taki schab się robi?
Colorado, widzisz nie ma tego złego...
U mnie dziś jak na razie rano 2 kanapki z łososiem i ogórek, potem jogurt naturalny z malinami i migdałami, a na obiad będzie kasza gryczana z pulpecikami z indyka.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś jak na razie rano 2 kanapki z łososiem i ogórek, potem jogurt naturalny z malinami i migdałami, a na obiad będzie kasza gryczana z pulpecikami z indyka.
Edysiek
odkrywca
U mnie owsianka, bułka fitness z serkiem, kefir, udko z kurczaka, makaron i sałata z pomidorem.
Mimi2330
Nie, to był zwykły schabowy obtoczony w tej mące i usmazony [emoji1]Mimi, a jak taki schab się robi?
reklama
Colorado1989
Fajnie, że na zamiennik się nadajeNie, to był zwykły schabowy obtoczony w tej mące i usmazony [emoji1]
Nawet kruche ciasto można zrobić z tej mąki i wychodzi dodatkowo smaczne [emoji38]
Podziel się: