reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Witajcie :-)
Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie do swego grona :)
Zanag - śliczna fotka,
Anula, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń,

A na zajęcia w szkole rodzenia niestety wczoraj nie dotarłam :-( przeciągnęło mi się spotkanie w pracy i nie zdążyłam, może się uda następnym razem.

Oj, szkoda Iskierko. Liczyłam na relację ;) Chodzisz do bezpłatnej, czy przepadła kasa?
W szpitalu który na 99% wybraliśmy nie ma szkoły. A podobno najlepiej wybierać przyszpitalne, ze wzgl na konkretne warunki?

hello :))
anula - najlepszego... :))
zanag - śliczny i jak dobrze patrze to faktycznie chłopczyk :p
agrafka - dbaj o ząbki skoro takie kruche - marsz do dentysty :)
paulina - dużo zdrowia, ja odpukać z rok już nie miałam kataru ani żadnego przeziębienia - małżeństwo mi służy ehehe
iskierka - to super że za darmo, ja też bym się wybrała w szpitalu w którym mam rodzić też jest za darmo ale trochę daleko aby dojeżdżać często na zajęcia.

Kurde kolejny dzień ochłodzenia niby fajnie ale mam nadizeje że w sobote to już się znowu rozpogodzi bo mamy grillaa rocznicowego :))

Witam:-)
Widze,ze nowa mamusia dolaczyla:-) super,rozgosc sie i zagladaj do nas czesto.
Wczoraj wieczorem niby poczulam troszke jakies szmeranie w brzuszku wiec na chwile sie uspokoilam ale dzis znow cisza... Uspokajam sie,ze jest wszystko dobrze ,bo przeciez nie moze byc inaczej ,ale w srodku czuje jakis niepokoj. Moze poprostu malenstwo jest tez juz zmeczone tymi upalami i nawet ruszac sie nie chce.

Co do remontu, to juz jest jakis wyglad ale do konca jeszcze chocho. Wybralam wczoraj kolory scian ,ale farby nakladac beda dopiero w przyszlytm tyg,wiec jeszcze troche musze sie przemeczyc. Juz bym chciala koniec,ale dobre chociaz to ze juz sie zaczelo:-)

Anula 100lat Kochana! rozumiem,ze zmiana na 2jeczkę:-)

reklama
Ula - mój maluch reaguje praktycznie zawsze na kąpiel w chłodnej wodzie :-) siedzę jakiś czas w wannie trzymając rękę na brzuchu i w 99% zawsze poczuje kopniaka :-) jeśli jedzenie słodkiego nie działa to wypij szklankę zimnej coli - to też u mnie działa.
No ale też uważam że nie ma się czym martwić, ja też często denerwuje się że młody mniej się rusza po czym za jakiś czas daje o sobie mocniej znać :-)

Anula - 100lat Kochana! :-)

Do góry