Hej dziewczyny:-)
Ja dziś jadę z córką na pobranie krwi, a o 14.30 mam położną. Muszę pogadać z nią na kilka ważnych tematów i mam nadzieję, że wyjdę z wizyty zadowolona :-)
Ja Wam powiem, że znam książki pani Hogg, ale jej metody troszkę się kłócą z moim sumieniem
Ogólnie jestem matką terrorystka, ale jednak nie przemawia ona do mnie, choć akurat metoda o której pisze Ulenka jest dobra. Sprawdziłam na swojej najstarszej córce,ale jak miała 4 miesiące. Nie jestem pewna, czy na ponad 2 latka to dobry sposób. warto przeczytać jej ksiqzki,ale jest wiele innych, równie ciekawych i mniej kontrowersyjnych. No i inna sprawa.....teoria swoje, a praktyka.....same wiecie :-)
Makrofag dlatego ja kiedyś wspominałam, że czereśnie na takie problemy wcale nie są dobre. Tzn nie dla każdego,bo wiadomo...każdy reaguje inaczej. Warto może jednak spróbować jeść lekko dla wątroby? Tak czy siak obyś wreszcie poczuła ulgę :-)
Zanag w ciąży może nie ma żadnej logiki....to fakt ;-)
Anula również miłego dnia! :-)
Estranea ja bym próbowała skrócić drzemki w dzień. Nie wiem,czy to pomogłoby,ale może warto spróbować? Ja pewnie bym je wyeliminowala. Choć nq kilka dni. Może wtedy padałby juz o 19, ale to zdrowiej dla niego. Ja rozumiem, że mąż nie ma siły wstać rano. Wydaje mi się,że pobudka pół godziny wcześniej rano chyba nie rozwiąże problemu. Może kombinuj coś z tą drzemka. Czasem wystarczy kilka dni, żeby wszystko wróciło do normy ;-)
Ulenko podrzucić takich polskich jagód
Jej....nie jadłam z 6 lat :-O A te sny.....ehhh....ja juz byłam zdradzona kilka razy. Co więcej....sama zdradzalam
Hahaha :-)
Paulina szkoda, że Cie tu tak malutko :-)
Lecę i miłego dnia życzę:-)