Gosia, ja nawet mam ochotę iść na to wesele. Spotkam się z koleżankami, których nie widziałam kawał czasu! Ale na tańce i hulanki nie liczę, ma być ponad 30C i mimo klimatyzacji pewnie będzie ciężko... Na szczęście wesele niezbyt daleko, teść nas odbierze "na telefon", więc idę bez większych obaw i z dobrym nastawieniem No i ma być barman serwujący drinki liczę na bezalkoholowe mohito, w dużych ilościach...
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
dziewczyny wychodze z domku. trzymajcie kciuki za moje malenstwo.
Zanag zazdroszcze bo mi sie nie chce isc
Ula trzymamy,trzymamy
Na fb obejrzalam film...straszny matka bola swoje dziecko, ja wiem chyba nawet roku nie mialo skonczylam po minucie jak zaczela je szczypać,po co to ogladalam? Takie baby to bym ubila!!!
Moje dziecko nie zawsze jest grzeczne ale nie wyobrazam sobie jak tak mozna?!
Ula trzymamy,trzymamy
Na fb obejrzalam film...straszny matka bola swoje dziecko, ja wiem chyba nawet roku nie mialo skonczylam po minucie jak zaczela je szczypać,po co to ogladalam? Takie baby to bym ubila!!!
Moje dziecko nie zawsze jest grzeczne ale nie wyobrazam sobie jak tak mozna?!
renia_b
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,
znowu słońce i gorąc wraca. Ale weekend więc damy radę :-)
Anula ja też się cieszę z ruchów małego. Mam tylko nadzieję, że nie przestanie bo wtedy zacznę się martwić. Ciąża to czas radości i zmartwień...
Gosia jestem pod wrażeniem, ja nigdy ogórków nie składałam. Oj kucharka ze mnie średnia, a gotuję bo muszę. A z dziećmi dasz radę i nie przejmuj się na zapas. Masz córkę w podobnym wieku jak moja Maja - liczę że mi córcia trochę pomoże, a przynajmniej nie zaszkodzi :-):-):-)
Ulenka trzymam kciuki
Idę na małe śniadanko, a potem czekam na jakiś znak od Ciebie Ulenka
znowu słońce i gorąc wraca. Ale weekend więc damy radę :-)
Anula ja też się cieszę z ruchów małego. Mam tylko nadzieję, że nie przestanie bo wtedy zacznę się martwić. Ciąża to czas radości i zmartwień...
Gosia jestem pod wrażeniem, ja nigdy ogórków nie składałam. Oj kucharka ze mnie średnia, a gotuję bo muszę. A z dziećmi dasz radę i nie przejmuj się na zapas. Masz córkę w podobnym wieku jak moja Maja - liczę że mi córcia trochę pomoże, a przynajmniej nie zaszkodzi :-):-):-)
Ulenka trzymam kciuki
Idę na małe śniadanko, a potem czekam na jakiś znak od Ciebie Ulenka
jopal
Fanka BB :)
Ja też czekam na znak od Uleńki
reklama