reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Gosia, ja nawet mam ochotę iść na to wesele. Spotkam się z koleżankami, których nie widziałam kawał czasu! Ale na tańce i hulanki nie liczę, ma być ponad 30C i mimo klimatyzacji pewnie będzie ciężko... Na szczęście wesele niezbyt daleko, teść nas odbierze "na telefon", więc idę bez większych obaw i z dobrym nastawieniem :) No i ma być barman serwujący drinki :D liczę na bezalkoholowe mohito, w dużych ilościach...

reklama
Zanag zazdroszcze bo mi sie nie chce isc:(
Ula trzymamy,trzymamy;)

Na fb obejrzalam film...straszny matka bola swoje dziecko, ja wiem chyba nawet roku nie mialo skonczylam po minucie jak zaczela je szczypać,po co to ogladalam? Takie baby to bym ubila!!!
Moje dziecko nie zawsze jest grzeczne ale nie wyobrazam sobie jak tak mozna?!

Hej dziewczyny,
znowu słońce i gorąc wraca. Ale weekend więc damy radę :-)
Anula ja też się cieszę z ruchów małego. Mam tylko nadzieję, że nie przestanie bo wtedy zacznę się martwić. Ciąża to czas radości i zmartwień...
Gosia jestem pod wrażeniem, ja nigdy ogórków nie składałam. Oj kucharka ze mnie średnia, a gotuję bo muszę. A z dziećmi dasz radę i nie przejmuj się na zapas. Masz córkę w podobnym wieku jak moja Maja - liczę że mi córcia trochę pomoże, a przynajmniej nie zaszkodzi :-):-):-)
Ulenka trzymam kciuki
Idę na małe śniadanko, a potem czekam na jakiś znak od Ciebie Ulenka

Witajcie!

Uleńka, Kruszka- kciuuuuki mooocno trzymam, dopóki nie przeczytam, że wszystko dobrze!

Zanag
- a dlaczego chcesz iść drugi raz na połówkowe??

reklama
Do góry