reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

sorry dziewczyny ale sie wk!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y:
musze sie wygadac!
jakies pol roku temu zauwazylam na fb u meza jakas nowa dziewczyne w znajomych i pyt kto to ,a on na to ze nie zna i chyba przez pomylke sie tam znalazla... po jakims czasie pyt znow i znow i wciaz ta sama odp byla w koncu mnie przekonal. dzisiaj patrze w historie ( bo maly chcial filmik obejrzec ten sam co pare dni temu i szukalam) a tam jej profil wiec weszlam i co zobaczylam? ze moj maz sklada jej zyczenia imieninowe! no cholera jak mozna skladac zyczenia komus ,kogo sie nie zna? wiec sie we mnie zagotowalo i lece do niego (kapal sie) i pyt kto to,zmieszany odp ze kol z pracy a mi nie pow bo bylabym zazdrosna i mnie nie chcial denerwowac! no cholera jasna! ale krzyczalam ! kur. o h...lecialy. zdenerwowalam sie jak nigdy. przepraszal ale ja nie chcialam juz go sluchac,poszedl do pracy. teraz pisze ze kocha i przeprasza ze oklamal (bo tylko o to chodzi). Ale nie umiem przejsc z tym do porzadku dziennego! czuje sie oszukana i taka sama..przesadzam? brzuch mnie juz rozbolal od tego wszystkiego. a powiedzcie czy tak sie zachowuje normlny czlowiek? chyba nie. tylko kiedy ma cos do ukrycia,co? a moze ja trzezwo nie patrze na ta sytuacje? nie wiem. ale jest mi zle.

Ulenka mysle ze troche przesadzasz chyba ze naprawde nie ufasz mezowi. Moze tak jest ze bal Ci sie powiedziec zebys nie robila scen :) ale ja bym mimo wszystko to sprawdzila bardzo dokladnie dla wlasnego spokoju :-) i nie denerwuj sie tak kochana

reklama
no wlasnie ze mu ufalam... i nie rozumiem po co klamal.. nigdy nie dal mi powodu zebym robila akcje i nigdy ich tez nie robilam. dziwne to i nie znane mi dlatego tak zle sie z tym czuje

Makrofag - jak dla mnie to woda z nie do końca rozpuszczonym cukrem pudrem (takie gęste ), duza ilością cukru pudru... Tak słodkie że az mdli :p ale synkowi chyba smakowalo :-)

Ula - myślę że dziewczyny mają rację. Ale też rozumiem Twoje rozżalenie:/ myślę że musisz dac sobie chwilę na wyluzowanie a potem wyjaśnijcie sobie ta sytuację. I pamiętaj że nie powinnas się teraz denerwować dla dobra malucha :-)

Ostatnia edycja:
makrofag ja poprostu jestem bardzo wrazliwa na to co mam w ustach i smak tej glukozy i konsystencja nie pozwalaly mi jej przelknac a musialam ,meczylam sie z tym okropnie i z kazdym lykiem mialam odruch wymiotny. w koncu i tak calego nie wypilam tylko wylalam do zlewu

Dziewczyny myślę że łatwiej jest gdy woda z której jest ona rozpuszczona jest niezbyt ciepła.. Ja taka miałam i z tego co czytałam łatwiej taka przelknac

moze mi juz troche przechodzi ta zlosc... teraz bardziej mi jakos tak przykro i czuje sie brzydka i nie atrakcyjna.
przepraszam,ze Wam truje.

Ulenka skoro ufasz mezowi to masz prawo byc zla ze oklamal Cie. Wyjasnij z nim to i zbadaj sorawe bedzie Ci lepiej. I nie masz prawa czuc sie brzydka!
I nie przepraszaj po to masz nas :-)

Ostatnia edycja:
Ulenka cierpliwości i wyrozumiałości. Faceci są INNI. Pogadaj z nim na spokojnie, ale stanowczo. Najważniejsze żeby wiedział co czujesz i co o tym myślisz. I dlaczego tak Cię to zabolało.
Moja waga szła do przodu od początku ciąży dlatego powiedziałam stop i ograniczam jedzenie. Ale czy to pomoże?
Rozmiar biustonosza o 1 do przodu, ale może być więcej :-)
Jeżeli chodzi o ruchy dzieciątka - czuję wyraźne kopniaczki od tygodnia, ale cały czas nisko. Brzuch wielki, a ruchy nisko pod brzuchem. Zaczynam się martwić i zastanawiam się czy to normalne ułożenie. W I ciązy skóra na brzuszku falowała.

reklama
ach musze troche ochlonac. chyba pojde na jakis maly spacer,tylko Antek nie chce wyjsc w ten upal z domu. Chyba przekupie go lodami:-)i sama tez skorzystam. A co!

Do góry