czesc i czołem! Normalnie teskniłam za Wami juz
Ide poczytać..
oomamba dlatego mnie pociesza fakt ze zgubie zbedne kg bedzie dobrze.a jak ja na poczatku w miesiac przytyłam 6 kg...efekt jojo no ale jednak.Teraz waga po kg do przodu ale na liczniku 78,tez jestem podłamana bo w snach nawet tyle nie wazylam,a z 1 cora to 68 jak rodziłam a teraz
A jak u Ciebie z rostępami? masz ?bo u mnie wyskoczyło pare sztuk nowych ale głównie na brzuchu
mimo to ciekawie to nie wyglada
jagoda zdrówka dla córci!Oby szybko przeszło!
maga uk gratulacje córci!
Super ze wszystko w porzadku.zdrówka!
evi dzi mi wczoraj tez brzuch twardniał a jak bylam na spacerze z Ami to musialysmy wrocic bo zaczał bolecale dzis jest ok. I od czego to sie tak robi?Dobrze ze M sie naprawił:-)
makrofag gratki synka!!!!;-)
olushia mam nadzieje ze dzis lepiej sie czujesz;-)
cypryda gratulacje coreczki!!!!!!!spiworek? tez o nim myslalam ale juz sama nie wiem bo ja tak lubie cos kupic a potem lezy....
ewelinka super ze wszystko dobrze no i oczywiscie gratulacje!!!
zanag udanego wyjazdu!!!;-)
ulenka ha! pierogi juz wiem na co mam ochote!!!pierogi haha
kruszka trzymam kciukasy za wizyte!
agrafka :*
no a ja mam taka mega chec na zakupki dla dzidzi ale rozmawialam z siostra R i wszystko bede miala od niej chodzi o ubranka wiec nie bede szalala. musze tylko wozek kupic reczniczek pieluszki i kosmetyki. wkurzylam sie strasznie bo odlozylam sobie 800 zl co szefowa mi zaplacila za urlop a mojego meza zeby zaczely bolec niby nic a prawie wszystko na zeby
egghhh...gdzie ta sprawiedliwosc? placisz tyle kasy na nfz a te dziady w ramach robia tylko 1 jedynke dwojke i trojke... szkoda gadac!!!
Jak to jest jak zus placi za zwolnienie ile czekacie na kasiorke???