reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

My sie zastanawialismy nad testem na plec z racji tego ze kazda corka urodzi nam sie zdrowa natomiast chlopiec bedzie albo zdrowy albo chory czyli 50 % szans. Jednak czas oczekiwania jest nieadekwatny do ceny i w ogole bez sensu.
Wiecie co robie wlasnie? Ogladam mecz :) ooo wlasnoe Chile strzelilo bramke :)

reklama
My sie zastanawialismy nad testem na plec z racji tego ze kazda corka urodzi nam sie zdrowa natomiast chlopiec bedzie albo zdrowy albo chory czyli 50 % szans. Jednak czas oczekiwania jest nieadekwatny do ceny i w ogole bez sensu.
Wiecie co robie wlasnie? Ogladam mecz :) ooo wlasnoe Chile strzelilo bramke :)

A kiedy bedziesz miala okazje sie dowiedziec? Kiedy masz usg?

Pewnie dopiero pod koniec lipca. Mialam genetyczne 12 czerwca ale nie byl w stanie powiedziec co, a zgadywac nie chcial. Po 20 lipca bede miala 4d tocmkze wtedy bedzie cos widac :)

Cześć! ja jak zwykle witam się wieczorkiem.
Dziś strasznie chciało mi się spać w dzień. Myślałam że zasnę w pracy przy biurku. To była mega męczarnia... Na szczęście mąż dość szybko wrócił z pracy i zabrał Kubę na plac zabaw a później zrobił zakupy. A ja mogłam sobie pospać :)

co do brzucha, to ja też mam niewielki. dopiero zaczyna być widać, ale w pracy nikt nie odważył się zapytać czy jestem w ciąży :p

olushia - ja poznałam płeć 2 dni temu na wizycie, czyli na początku 17 tc. Ja się zapytałam gina czy widać płeć, sam chyba by nie powiedział.

ulenka - ja też nieraz mam takie dni, że mnie wszystko wkurza a na koniec płaczę - właśnie z bezsilności i rozdrażnienia. Także trzymaj się i nie poddawaj. Zawsze następnie dni są lepsze.

cypryda - obyście zwalczyli szybko tą opuchliznę.

pocahontas - ja w pierwszej ciąży chodziłam na szkołę rodzenia. Miło wspominam ten czas. byłam wtedy zielona jeśli chodzi o opiekę nad dzieckiem i poród itd. także mi to sporo pomogło, choć wiele rzeczy robiłam przy noworodku też intuicyjnie (albo tak mi się wydaje :p). Do tego fajne dziewczyny były w grupie, więc miło spędzałam czas. Moja szkoła był darmowa.

Lilli20 - u mnie z nuba wychodziła raczej dziewczynka - a będzie chłopak.

czarna - super że wszystko ok. Co za durny lekarz, tyle strachu się najadłaś...

Ja też oglądam mecz, tzn. leci w telewizji a ja siedzę na kompie :)

Witajcie przepraszam ze nic niepisze ale niemam neta znowu ...podczytuje po nocach was Dzis moze sie dowiem kiedy moj telefon wroci z serwisu od zeszlego poniedzialku :) pozdrawiamy

Wiecie co mnie denerwuje?! Jak siedzac w przychodni inni rodzice pozwalaja swoim pociechom urzadzac plac zabaw z wyscigami! Czemu ja moge pilnowac swojego dziecka a inne biega miedzy krzeslami, traca mnie i wogole. Raz dwa ale godzine tak? Az musialam zwrocic uwage dopiero go zgarnela. Brr

Pisze z telefonu i juz mi sie to nie podoba :-/

Czarna bardzo dobrze, ze masz możliwość przebadać sie bez ryzyka dla dziecka. Może i Polska kiedyś do tego dojrzeje. Dlatego korzystaj, a będziesz spokojniejsza.

Co do dzieci doskonale Cię rozumie. Ja potrafiłam nauczyć swoją córkę, ze idąc klatka schodowa mówimy szeptem, bo bardzo sie niesie i przeszkadza innym. Sąsiadka ma trójkę dzieci. Jak puści tą szarańcze na korytarz, nieraz mam pobudkę o 7 rano. Nie pomagają prośby, bo usłyszałam, ze cisza nocna kończy sie o 6. Ale odgryze sie. Przyjdzie czas...

hej

ja po wizycie, napisalam na odpowiednim watku:tak:

dziewczyny a Elka-82 cos pisala? cos mnie ominelo? bo napisala mi wiadomosc, zebym ja wykreslila z listy, bo u niej nie bedzie happy endu:-(

reklama
Do góry