reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
czasami wieczorem jak leze to czuje takie plywanie w moim brzuszku jakby rybka sobie tam plywala:-) ale to rzadko ,moze 3razy tak czulam na razie. mysle ze jeszcze czas. Przy Antku czulam w 18/19tc

Ulenko biorę. Lekarze pozwalają przy takich bólach mocniejsze leki niż paracetamol. Wiec kiedy mnie aż z bólu mdli i tracę trzeźwość myślenia, to biorę. Wiesz, nikt się dziećmi nie zajmie w tym czasie...ten ból po lekach nie mija, ale staje się mniej dokuczliwy.

ja za tydz w srode bede miala ta przeziernosc robiona,kurcze tak sie tym denerwuje...z Antkiem jak bylam w ciazy wiedzialam ze wszystko jest ok i nie dopuszczalam innej mysli do siebie a teraz jest inaczej...czesto zastaanwaim sie czy dzidzia zdrowa czy wszystko w porzadku
ja to badanie będę miała w piątek i też się stresuję

Uleńka witaj w klubie ja też za tydzień w poniedziałek przezierność, a w piątek musze jeszcze krwi i siuśku upuścić coby wyniki na poniedziałek były. Na którą masz wizytę, ja na 17.

Pocahontas witaj.

Nie mam pojęcia jak nadrobie.

Witam nowa mamusie.

Ja ogarnęłam się jakoś. Siedzę z farbą na głowie właśnie bo zmieniam kolor na orzechowy blond syoss. Farba oczywiście bez amoniaku. A kolory śliczne wychodzą jak na opakowaniach. Przynajmniej na moich włosach.

Dzidzia poszła spać bo cisza w brzusiu ale uaktywniający się pewnie koło północy jak zwykle.

Kochane całuje was mocno.

A te z was co czekają na usg z przeziernosci trzymam kciuki

cześć dziewczyny!

JA znów jestem padnięta. Dziś po południu 3h byłam w parku z Kuba. Później szykowanie kolacji, kąpiel i lulanie, które trawa coraz dłużej. A to bajeczki, a to picie, a coś tam...ehh. Dopiero ok 21.30 zasnął. Co prawda po 21 wyszłam od niego, ale 2 razy musiałam zaglądać na dłuższą chwilę. Więc szybko czytam co u Was, idę się kąpać i spać.

witaj poccahontas :)

agrafka - dużo zdrowia i odpoczywaj. Wiem jak taki kaszel może męczyć. JA w poprzedniej ciąży "bujałam" się z ostrym kaszlem miesiąc - skończyło się niestety na antybiotyku... Jak wizyta???
A mam do Ciebie pytanie - gdzie byliście z Damiankiem w Dinoparku? Bo ja za miesiąc będę w okolicach Wrocławia i też chcemy trochę z Kubą tu i ówdzie pojeździć.

evi - szkoda wakacji na Mazurach, ale odbijesz sobie później. JA mam od zeszłego roku niespełnione marzenie wyjazdu w ciepłe kraje - i jeszcze sobie niestety poczekam...

Ja mam jutro wizytę o 12. Proszę trzymać kciuki.

Mitemil - za Ciebie podwójne kciuki,bo chyba jutro masz amino?

Mitemil ja również bardzo mocno trzymam kciuki! Raz za jutrzejsza amino,a dwa za jej dobre wyniki. Kochana, ilekroć dopadnie Cie pesymizm pomyśl sobie ile nas tutaj myśli o Tobie i kciukasy zaciska. BĘDZIE DOBRZE :-)

Estranea u mnie też czasem wieczory, kiedy dzieci wymyślają i muszę im asystowac dość długo....nie znoszę, bo kocham te ciszę,kiedy śpią, a ja mam wreszcie chwile dla siebie :p Na szczęście coraz mniej mamy takich wieczorów. Oby o Twój synek zasypial coraz lepiej ;-)

Madzia mnie kusi ufarbowac włosy, ale z drugiej strony teraz jak odrosły mam 3 zbliżone kolory i dziś jak wyszłam w rozpuszczonych, to kumpela pytała,gdzie takie fajne ombre zrobiłam :-D Także chyba zostanę przy takich :-)

Dziewczyny za wszystkie stresujące się usg juz zaciskam kciuki :-)

reklama
Szybko pisze, bo padam, dzidzi ok. 1.5h czekalismy az uparciuch da sobie zmierzyc przeziernosc. Niestety braklo sil na plec. Maluch ma 5.6 cm ide spac :* do jutra!

Do góry