reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Ja wezme karte w razie czegos :) na stronie nie ma nic napisane na temat jakis ograniczen co do tygodni. Owszem co do miejsc tak. Bo tylko 2 godziny ale zalezy ile bedzie stanowisk. Ja nawet nie wiem o ktorej byc. Bo niby zapisy od 10:30.. ale jak tam tlum będzie to lipa. Jak pisalam do Alfy to dostałam tylko ze trzeba sie zapisać i miejsca ograniczone. Ale jak mi sie uda to rowniez opowiem

Ja jutro nie dam rady jechać.. Ale moze w niedzielę :-) zobaczymy czy będzie warto. Trzymam w każdym razie kciuki żeby się wam udało dopchać :-)

Az zaluje ze moj malz nie ma jutro zmiany w alfie... bo bym go postawila w kolejce ;) przyjadę o 10 tej i zobacze co i jak

To jak bedziesz szybciej to zajmij mi kolejke hahah ;) i pisz wtedy do mnie na forum ;)
Ja i tak jade z moja mama prawdopodobnie bo sama raczej nie dam rady bo z domu sama nie wychodze bo mi sie w glowie kreci

Znalazłam na stronie fundacji szczęśliwa mama, szczęśliwe dziecko wchodząc w konkretne miasto jest opis, jak przebiegać będzie rejestracja i na samym dole jest takie info " Przy prawidłowym przebiegu ciąży, nie zaleca się robienia badań USG, jeżeli były one przeprowadzone w ciągu ostatnich  dwóch tygodni." Ale Wy chyba idziecie na te drugie spotkanie, nie z tej fundacji, wiec może nie interesuje ich.

reklama
To jest z innej jakby fundacji.
Moja bratowa przez cala ciaze zrobila jedno usg bo powiedziała ze dziecku szkodzi, potem uzywala tylko pieluch wielorazowych bo pampersy maja jakas substancje której ona nie zna i ona rowniez szkodzi, dziecko jest kremowane tylko kosmetykami za ponad 120 zl i wcale nie wyglada na szczęśliwe... ja uważam że co mialo sie stac to juz sie stalo teraz maluch tylko rosnie i rozwija dalej narządy

Do góry