reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Cypryda
tyle ciepla od Ciebie bije, tez w tym wywiadzie....

zycze zdrowej coreczki, kochana nie wiem cz moge zapytac, jesli Cie uraze, bo jeszcze przeciez sie nie znamy :tak: czy bedziesz robila amniopunkcje ?

reklama
Nie Kiraa, nie bede robila. I tak nie usune ciazy jesli bedzie chory chlopczyk, a leczenia nie ma na ta chorobe wiec po co... Dowiem sie w tydzien po porodzie jesli bedzie chlopczyk, lub na usg jesli bedzie dziewczynka (dziewczynki nie choruja)

Dziękuję za miłe przywitanie! :-)

Agrafka- ja też od tygodnia kicham, smarkam i kaszle na zmianę. Tylko u mnie to coroczna alergia, więc ja niewiele mogę pomóc, gdyż nie mogę brać dostępnych leków na alergię. Mogę brać syrop na kaszel *spam*, do nosa sól morską w aerozolu, inhalacje z soli fizjologicznej, maść majerankową pod nos i do nosa nowość na rynku StopAl suchy spray dla kobiet ciężarnych alergików.

Cypryda- ja również pozwoliłam sobie obejrzeć Twojego synka. Widać, że jest dla Ciebie całym światem! Kochany miś z niego! Taaaki pogodny i radosny chłopiec. Wzruszyłam się.

Ulenka- na pewno zobaczysz teraz pięknie pikające serduszko! Przygotuj chusteczki na wizytę, bo taki widok to wyciskacz łez, hihi.

cypryda ja juz kiedys zyczylam Ci zdrowej coreczki i robie to jeszcze raz. z calego serca zycze Ci tego co najlepsze,bo zaslugujesz na wiele ,wiele wiecej (choć pewnie powiesz ze nie) . i Miko przytul ode mnie jeszcze raz a potem jeszcze i jeszcze....

Kiraa jednoczesnie uwazam, ze jesli amniopunkcja, czy biopsja kosmowki czy kordocos tam (nie pamietam nazwy) moga uratowac zycie to nalezy je wykonac :) Zreszta jak sie ma zaufanego lekarza to poradzi czy trzeba wykonac i juz czy tylko dla "spokojnosci"

Ostatnia edycja:
Prawoslazowy zawiera chyba alkohol... kolezanka mi kiedys mowila, ze jak bede miala ochote na drinka to mam wypic syrop prawoslazowy hahaha

dobra ide spac bo i tak za dlugo sobie dzis pozwolilam,rano Antek mnie nie dobudzi haha dobrej nocki Wam zycze kochane. do jutra

reklama
Do góry