reklama
Magda Singh
Fanka BB :)
Ale do porodu biorą termin om nie usg. Córka z usg miała termin na 22.04 z om na 26.04 i 26 brali pod uwagę. Mniejsza o większość że 1 maja ur się.
A teraz z om na 17.12 a z usg na 21.12. Ale jak wiemy każde dziecko własnym tempem rozwija się i rośnie.
A teraz z om na 17.12 a z usg na 21.12. Ale jak wiemy każde dziecko własnym tempem rozwija się i rośnie.
Ostatnia edycja:
Ginekolog powiedziala ze mam absolutnie nie brac witamin tylko kwas foliowy...ja od poczatku bralam witaminy dla kobiet w ciazy i myslalam ze dobrze robie a tu sie okazuje ze Nie, dopiero po 12 tygoniu mozna bo wczesniej jest to niebezpieczne dla fasolki
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Ale do porodu biorą termin om nie usg. Córka z usg miała termin na 22.04 z om na 26.04 i 26 brali pod uwagę. Mniejsza o większość że 1 maja ur się
hahha i tak zrobiła psikusa i wyszła kiedy to jej się chciało i widziało a nie lekarzom hihih
U mnie Antoś miał się rodzić 31grudnia czyli w samego sylwestra a przyszedł na świat dopiero 12stycznia:-)
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Magda Singh z tym ze u mnie owulacja byla pozniej 5 dni wiec bezsensem bylo by brac termin om :-) gdybym nie mierzyla tempki i bym nie wiedziała kiedy wystapila owu to spoko ale znajac dzien wiem ze termin z om nie jest prawidłowy
Magda Singh
Fanka BB :)
hahha i tak zrobiła psikusa i wyszła kiedy to jej się chciało i widziało a nie lekarzom hihih
U mnie Antoś miał się rodzić 31grudnia czyli w samego sylwestra a przyszedł na świat dopiero 12stycznia:-)
No i tak nie chciała wyjść bo nie miałam akcji porodowej. Wsumie dZięki wysokiemu crp zostałam przyjęta na oddział i miałam cięcie. A 22.04 byłam w sZpitalu innym z saczacymi wodami. I miałam już mieć rozwiązana ciążę przez cc ale wypisalam się na własne życzenie bo zmiana nocna przyszła i podwaazyla opinię i zalecenie ordynatora.
Ostatnia edycja:
Witajcie nowe mamusie
Ulenko, my obie czekamy na wizyte jak na blogoslawienstwo bo obie jeszcze nie slyszalysmy serduszka.... ale juz niedlugo
Dzisiaj czytalam spis imion... niektore z nich pierwszy raz... Witościj np Mściwoj... omg....
A czy ktores z Was maja syna Edka i Jurka?
Ulenko, my obie czekamy na wizyte jak na blogoslawienstwo bo obie jeszcze nie slyszalysmy serduszka.... ale juz niedlugo
Dzisiaj czytalam spis imion... niektore z nich pierwszy raz... Witościj np Mściwoj... omg....
A czy ktores z Was maja syna Edka i Jurka?
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Kontra ja biore femibion 1 natal ktory stosuje się do konca 12 tyg ciazy. Te lekarz pozwolil mi brac
ulenka7883
No i tak nie chciała wyjść bo nie miałam akcji porodowej. Wsumie dZięki wysokiemu crp zostałam przyjęta na oddział.
ja też zero akcji porodowej,zero skurczy nic,totalne zero...aż w końcu musięli siłą małego wyciągać z brzuszka tak mu tam było dobrze
reklama
ulenka7883
Cypryda te imiona nie które to tylko krzywdzą dzieci..jak później na nie będą wołać na podwórku....? Mściwy chono ino?