reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Ale do porodu biorą termin om nie usg. Córka z usg miała termin na 22.04 z om na 26.04 i 26 brali pod uwagę. Mniejsza o większość że 1 maja ur się.

A teraz z om na 17.12 a z usg na 21.12. Ale jak wiemy każde dziecko własnym tempem rozwija się i rośnie.

Ostatnia edycja:
Ginekolog powiedziala ze mam absolutnie nie brac witamin tylko kwas foliowy...ja od poczatku bralam witaminy dla kobiet w ciazy i myslalam ze dobrze robie a tu sie okazuje ze Nie, dopiero po 12 tygoniu mozna bo wczesniej jest to niebezpieczne dla fasolki

Ale do porodu biorą termin om nie usg. Córka z usg miała termin na 22.04 z om na 26.04 i 26 brali pod uwagę. Mniejsza o większość że 1 maja ur się

hahha i tak zrobiła psikusa i wyszła kiedy to jej się chciało i widziało a nie lekarzom hihih
U mnie Antoś miał się rodzić 31grudnia czyli w samego sylwestra a przyszedł na świat dopiero 12stycznia:-)

Magda Singh z tym ze u mnie owulacja byla pozniej 5 dni wiec bezsensem bylo by brac termin om :-) gdybym nie mierzyla tempki i bym nie wiedziała kiedy wystapila owu to spoko ale znajac dzien wiem ze termin z om nie jest prawidłowy

hahha i tak zrobiła psikusa i wyszła kiedy to jej się chciało i widziało a nie lekarzom hihih
U mnie Antoś miał się rodzić 31grudnia czyli w samego sylwestra a przyszedł na świat dopiero 12stycznia:-)

No i tak nie chciała wyjść bo nie miałam akcji porodowej. Wsumie dZięki wysokiemu crp zostałam przyjęta na oddział i miałam cięcie. A 22.04 byłam w sZpitalu innym z saczacymi wodami. I miałam już mieć rozwiązana ciążę przez cc ale wypisalam się na własne życzenie bo zmiana nocna przyszła i podwaazyla opinię i zalecenie ordynatora.

Ostatnia edycja:
Witajcie nowe mamusie :)

Ulenko, my obie czekamy na wizyte jak na blogoslawienstwo bo obie jeszcze nie slyszalysmy serduszka.... ale juz niedlugo :)

Dzisiaj czytalam spis imion... niektore z nich pierwszy raz... Witościj np Mściwoj... omg.... :D

A czy ktores z Was maja syna Edka i Jurka?

reklama
Cypryda te imiona nie które to tylko krzywdzą dzieci..jak później na nie będą wołać na podwórku....? Mściwy chono ino?:-D

Do góry