reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Z tymi brzuszkami to jest bardzo róznie, bo nawet w pierwszej ciazy potrafia rosnac bardzo szybko. Fakt, ze w kazdej kolejnej jeszcze szybciej, ale na prawde nie ma reguły ;-)

reklama
No dzis nie az tak duzo do nadrabiania :)

Smerfetka lososia bez zadnej folii

Ja narzekalam troche na objawy ale juz w sumie chyba minely, zostaly tylko ew problemy zolodkowe te bekanie wzdecia itp

W 1 ciazy spojrzalam ostatnio na karte moja ciazy w 8 tyg i w 12 tyg mialam ta sama wage :) a teraz cos tam szybciej sie dzieje bo brzuszek wylazi

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!

Chciałabym się z Wami przywitać, wcześniej jakoś nie było okazji, abym się zebrała za pisanie. Po 2 latach starań spotkało mnie taaakie szczęście, że będę podobnie jak Wy grudniową Mamą. OM miałam 13 marca. Beta HCG w 29dc 259, a dwa dni później w 31dc 710. W 5t0d na USG był pęcherzyk wielkości ponad 7mm. W miniony wtorek 6t5d wg OM, a wg USG 6t0d ponad 5mm zarodek z pięknie bijącym serduszkiem.
Mam nadzieję, że jeszcze nie zamknęłyście listy grudniowych Mam? :-)

Czarna mi też już brzuszek wyłazi,ale na szczęście waga wciąż ta sama :-)

Anula witaj! Gratuluje upragnionej ciąży i trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze :-) no i gratki za bijące serducho of course!

Witajcie Dziewczyny!

Chciałabym się z Wami przywitać, wcześniej jakoś nie było okazji, abym się zebrała za pisanie. Po 2 latach starań spotkało mnie taaakie szczęście, że będę podobnie jak Wy grudniową Mamą. OM miałam 13 marca. Beta HCG w 29dc 259, a dwa dni później w 31dc 710. W 5t0d na USG był pęcherzyk wielkości ponad 7mm. W miniony wtorek 6t5d wg OM, a wg USG 6t0d ponad 5mm zarodek z pięknie bijącym serduszkiem.
Mam nadzieję, że jeszcze nie zamknęłyście listy grudniowych Mam? :-)

Witaj,witaj :-D Wiedziałam ,że się tu spotkamy:tak:

Witam sie i ja:-) mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie skoro lista grudniowek jeszcze nie zamknieta :-D
wychodze z krzaczorow, wywolana przez ulenke:-)

ja tez jestem w upragnionej i dlugo wyczekanej ciazy. 5 ta ciaza, mam jednego synka i 3 aniolki
zaszlam w ciaze mimo ze powiedziano mi, ze nie zajde nigdy w zyciu przy takich wynikach....

TP wychodzi mi na 16.12,

w 6t2d tez widzialam pieknie bijace serduszko. Na poczatku byly blizniaki, ale niestety jeden nie chcial zostac ze mna...

to tak w skrocie o mnie na dzien dobry :rolleyes:

reklama
Do góry