reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Mła nie tylko Ty się zraziłaś i zniechęciłaś po tej całej akcji z p.Zbyszkiem. Fajnie że udało Ci się sprzedać ciuszki po Misi.
Ja wszystkie ciuchy po Maciusiu pakuję do worków/kartonów i do szafy na drugiego bobaska gorzej jak się miejsce w szafie skończy bo sporo tego.
Aga, Mła u nas była już nie jedna stłuczka teraz jak widzę że moje dziecko zbliża się do stopnia, czy idzie w kierunku organek to wiem że zaraz wlezie i może spaść, ostatnio nawet wlazł na hamulec od wózka trzymając się kosza na zakupy.
Phelania śliczne zdjęcia z USG.
marta, Phelania też oglądałam ten program masakra pani psycholog pokazała jak pozory co do ludzi mogą mylić.
Milva u mnie Maciuś sypia w bawełnianym pajacyku bo się skopuję.
Łysa dużo zdrówka dla Benia. Trzymam kciuki żeby wynik był dobry !! Ile masz czekać na wyniki ??
Papayka najlepszego dla Igorka
Wczoraj Maciuś usnął przed 21 ale o 23 wstał i mękoliłam się z jego usypianem do 24,15 dospał do 3,50 no i standard pobudka i wylądował u nas i dospał do 6,20 i zaczeliśmy dzień ubierając się i schodząc do salonu żeby M mógł pospać (szkoda że tylko ja mam tak dobre serce i on nigdy tak nie weźmie małego żebym mogła pospać).
Ciekawa jestem ile jeszcze będzie trwał taki okres pobudek około 4. No i ostatnio nie wiem co się dzieje z Maciusiem jest jakiś wystraszony wystarczy żeby ktoś zakasłał,kichnął to leci do mnie lub M i wtula się w nas przy okazji wbijając pazury i ciężko go oderwać, martwi mnie to bo jak się wystraszy jak leci to nie patrzy i obija się o wszystko.
Zaraz zaczynam się zbierać powolutku bo trzeba iść do tej agencji co mamy mieszkanie aż się boję co powiedzą czy możemy zostać czy nie.
Ja wszystkie ciuchy po Maciusiu pakuję do worków/kartonów i do szafy na drugiego bobaska gorzej jak się miejsce w szafie skończy bo sporo tego.
Aga, Mła u nas była już nie jedna stłuczka teraz jak widzę że moje dziecko zbliża się do stopnia, czy idzie w kierunku organek to wiem że zaraz wlezie i może spaść, ostatnio nawet wlazł na hamulec od wózka trzymając się kosza na zakupy.
Phelania śliczne zdjęcia z USG.
marta, Phelania też oglądałam ten program masakra pani psycholog pokazała jak pozory co do ludzi mogą mylić.
Milva u mnie Maciuś sypia w bawełnianym pajacyku bo się skopuję.
Łysa dużo zdrówka dla Benia. Trzymam kciuki żeby wynik był dobry !! Ile masz czekać na wyniki ??
Papayka najlepszego dla Igorka
Wczoraj Maciuś usnął przed 21 ale o 23 wstał i mękoliłam się z jego usypianem do 24,15 dospał do 3,50 no i standard pobudka i wylądował u nas i dospał do 6,20 i zaczeliśmy dzień ubierając się i schodząc do salonu żeby M mógł pospać (szkoda że tylko ja mam tak dobre serce i on nigdy tak nie weźmie małego żebym mogła pospać).
Ciekawa jestem ile jeszcze będzie trwał taki okres pobudek około 4. No i ostatnio nie wiem co się dzieje z Maciusiem jest jakiś wystraszony wystarczy żeby ktoś zakasłał,kichnął to leci do mnie lub M i wtula się w nas przy okazji wbijając pazury i ciężko go oderwać, martwi mnie to bo jak się wystraszy jak leci to nie patrzy i obija się o wszystko.
Zaraz zaczynam się zbierać powolutku bo trzeba iść do tej agencji co mamy mieszkanie aż się boję co powiedzą czy możemy zostać czy nie.
kota-behemota
Q & H team
Freiya, jak Emilka się do Ciebie tuli podczas snu, to wiadomo, że jej ciepło
U nas sam kocyk nie zdaje egzaminu, niestety mały za bardzo wierzga podczas snu i ostatecznie koc zwykle ląduje gdzieś zarzucony na szczebelki hehe, a te tescowe śpiworki są fajne, cienkie i mięciutkie, ale jednak trzymają ciepło.
Żabcia, Kuba też teraz ma jakiś dziwny okres, ostatnio nawet zaczął się bać mojej siostry, którą nota bene widzi codziennie
mam nadzieje, że to przejściowe.. A jeśli chodzi o kichanie i kaszalnie, to jego to rozśmiesza i naśladuje chętnie te odgłosy mały szaleniec.
Żabcia, Kuba też teraz ma jakiś dziwny okres, ostatnio nawet zaczął się bać mojej siostry, którą nota bene widzi codziennie
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Hejka
Mła-haha, no faktycznie jak już to gdzieś w ogonach sobie stoje no i przy mojej ślepocie bez okularów to nawet bym nie zauważyła że "ciacho" prowadzi mszę,![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Nawet mąż ostatnio sie wkurzał że jakiś gość sie na mnie gapi(jak smiałam go nie zmierzyć oburzonym wzrokiem
) a ja nawet tego nie zauważyłam,
Papayko-Dużo zdrówka, wszystkiego naj, naj i mnóstwo buziaków od mnie i Olci dla Igorka
Ola spi w body z długim rękawem półspiochach i takim cienkim spiworku, ona tak sie rozkopuje ze teraz kiedy jest coraz zimniej w nocy to chyba musiałabym co 5 minut wstawać i ja przykrywac.
Na zime mamy juz troche grubszy spiworek do spania,
Kota-to trzymam kciuki zeby było po twojej myśli
Ja ostatnio też mialam przemyslenia na temat posiadania drugiego dziecka, oj duzo myślałam i na razie jestem na nie z wielu powodów, a wiem że jeżeli chciałabym mieć to niedługo powinnam zacząć sie starać,bo nie zaskakuje od razu a i lata nie te żeby czekać za długo
Mła-haha, no faktycznie jak już to gdzieś w ogonach sobie stoje no i przy mojej ślepocie bez okularów to nawet bym nie zauważyła że "ciacho" prowadzi mszę,
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Nawet mąż ostatnio sie wkurzał że jakiś gość sie na mnie gapi(jak smiałam go nie zmierzyć oburzonym wzrokiem
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Papayko-Dużo zdrówka, wszystkiego naj, naj i mnóstwo buziaków od mnie i Olci dla Igorka
Ola spi w body z długim rękawem półspiochach i takim cienkim spiworku, ona tak sie rozkopuje ze teraz kiedy jest coraz zimniej w nocy to chyba musiałabym co 5 minut wstawać i ja przykrywac.
Na zime mamy juz troche grubszy spiworek do spania,
Kota-to trzymam kciuki zeby było po twojej myśli
Ja ostatnio też mialam przemyslenia na temat posiadania drugiego dziecka, oj duzo myślałam i na razie jestem na nie z wielu powodów, a wiem że jeżeli chciałabym mieć to niedługo powinnam zacząć sie starać,bo nie zaskakuje od razu a i lata nie te żeby czekać za długo
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
No i jednak nie jadę z M do agencji bo nie chce nas zabrać :-( powiedział że nie będziemy robić rodzinnych wycieczek.
kota trzymam kciukasy żeby przeczucia się sprawdziły :-)
kota trzymam kciukasy żeby przeczucia się sprawdziły :-)
kota-behemota
Q & H team
Aga, jakiej firmy macie ten cieplejszy zimowy śpiworek do spania? bo ja szukałam i wszędzie są jedynie takie malenkie dla noworodków.
Kota-Mamy Coolclub a kupowałam jeszcze w lipcu w Smyku(teściowa zrozumiała ze chodzik który Nam kupiła jest nie dla Oli i dała Nam paragon a w sklepie pozwolili Nam za rownowartość ceny za chodzik wybrać co chcemy), fajne były, przecenione no i uniwersalne kolory bo biały z beżowym, byłam kilka dni temu w Smyku i też nie widziałam żadnych spiworków:-(
kota-behemota
Q & H team
dzięki za cynk, może jeszcze się pojawią, w końcu sezon zimowy za pasem, będę wypatrywać.
reklama
freiya nie grubo.. tylko odpowiednio do warunków i intuicji ktora mi podpowiada ze tak ma być. Do tego karola jest mocno przeziębiona. Ale sama widzisz rożnicę, Mała spi z wami, przytulona, pod kołdrą. ja jak śpię z meżem tez mi cieplej i on mnie grzeje fajnie. A Karolinka śpi w łóżeczku sama, do tego kompletnie odkryta bo wszelkie kocyki są na chwilę a potem sie do nich tylko tuli buzią. Więc nie wyobrażam sobie jej polozyc w taka noc jak dziś w samym bodziaku. Poza tym jest jedną z drobniejszy tutaj na forum i ewidentnie wdana w mamusię czyli zmarzluszek.