Dziewczyny coś się porobiło moim córcią praktycznie nie śpią w ciągu dnia,ewentualnie jakieś pół godz.drzemki i to,żeby chociaż jednocześnie,ale gdzie tam,jak jedna śpi to druga buszuje,a potem zmiana.Potem ledwo je dotrzymuję do godz.19 na kąpiel i padają wyczerpane,a potem pobudka około 4 nad ranem i buszowanie godzinę do półtorej.Tak już 4 dzień,a Anusia to przedwczoraj jak mi zasnęła o 18 to już się nie wybudziła,dopiero o 3 w nocy i do 5 nie spała-załamka.
Na domiar wszystkiego Halincia od 3 dni nie chce siedzieć w wózku tylko jest ryk jakby ją rozrywali-chyba ktoś jakiś urok rzucił
Wczoraj byłam odebrać decyzję odnośnie zasiłku rodzinnego- pozytywna i dodatku do rodzinnego na wychowawczym-połowicznie pozytywna.tzn.przyznali mi tylko jeden dodatek czyli w sumie całej kasy na dwoje dzieci 536 zł......i jak tu normalnie funkcjonować Będę się odwoływać o te dodatkowe 400zł. bo są przypadki gdzie matki bliźniąt wygrywały z MOPSem udowadniając,że pzrysługują im 2 dodatki.
Phelania troszkę Ci zazdroszczę ....fajnie było w ciąży! Życzymy zdrówka.
Na domiar wszystkiego Halincia od 3 dni nie chce siedzieć w wózku tylko jest ryk jakby ją rozrywali-chyba ktoś jakiś urok rzucił
Wczoraj byłam odebrać decyzję odnośnie zasiłku rodzinnego- pozytywna i dodatku do rodzinnego na wychowawczym-połowicznie pozytywna.tzn.przyznali mi tylko jeden dodatek czyli w sumie całej kasy na dwoje dzieci 536 zł......i jak tu normalnie funkcjonować Będę się odwoływać o te dodatkowe 400zł. bo są przypadki gdzie matki bliźniąt wygrywały z MOPSem udowadniając,że pzrysługują im 2 dodatki.
Phelania troszkę Ci zazdroszczę ....fajnie było w ciąży! Życzymy zdrówka.
Ostatnia edycja: