reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Sosnowiczanka 23 czerwca jest dzień ojca :-)

Ja się zastanowię czy coś kupić bo w sumie mój M nie pomyślał o dniu Mamy.

M pojechał do pracy Maciuś poszedł spać a ja jestem jakaś ospała głowa mnie boli i najchętniej bym też się położyła i nie wiem czy tego nie uczynię korzystając z okazji że niunio śpi.

Hej :*

My dzis od rana na dworku, bo bylo ladnie wiec wstalismy zjedlismy sniadanko i popedzilismy na plac zabaw tym bardziej ze zapowiadaja po poludniu deszcz - juz sie cos chmurzy. Teraz dzieci spia, obiad ugotowany prawie wiec wpadlam.

Cos mi forum nie chcialo dzisiaj chodzic;/ pokazywal sie jakis error;/

DorotaR to trzymam kciuki zeby sie udalo :)

Maxwell dziekuje juz prezent otrzymalismy i fakt dla Mariki jest jeszcze za wczesnie na ta farme ale polecam wszystkim mama ktore maja strasze dzieci. Nazywa sie "Pianki dought" my mamy farme ale sa inne zestawy i jest to cos w stylu ciastoliny tylko tak nie brudzi bo rzeczywiscie to taka pianka i mozna robic rozne figurki itp. Super sprawa :)

oo prosze ile tutaj internetowych znajomosci:)

Freyia dziekuje:*

Łysa haha ja sie smieje ze jak małe dziecko to spac nie mozna bo onoi budzi a czym starsze to tez spac nie bedziuemy bo beda lataly na imprezy i sie bedziemy denerwowac:p Widze to po mojej mamie - ostatnio sie wprowadzil brat ma 24 lata bo sie rozstal z narzeczona i ktoregos razu wyszedl na impreze i moja mama nie spala do 4 az nie wrocil:p

Łysa zaciskam kciuki bo ja to nie daje rady, teraz karmie wiec nie mam diety ale od nowego roku postanowilam nie jesc slodyczy i wytrzymalam tylko 2 dni haha:p

Freyia szkoda ze nie znalazłas :(

Papayka ja juz sie boje dzisiejszego meczu bo mieszkam przy samym stadionie narodowym, a ze Rosjanie pokazali na co ich stac na ostatnim meczyu, a Polscy kibice tez lubia awantury i rozruby moze byc ciekawie;/ Najgorsze ze mecz jest pozno i dzieci beda mieli ciezko ze spaniem bo przy zamknietym oknie bedziemy sie dusic a przy otwartym moze byc glosno//

Nikus ja mam bronsoletki takie: Kelly Melu na takiej mam wygrawerowane "Fabian " na szarym rzemyku i taka : Kelly Melu tyle ze na czarnym żemyku z napisem "Marika" ta druga podoba mi sie bardziej bo to serduszko jest z ładniejszego tworzywa, na odwrocie ma napis "Kelly Mellu" i jest ladniejsze serduszko kształtem.
A cd planów na dzien ojca to wlasnie nie mam pomyslu ;/

Łysa ja mam tak samo, ostatnio mój P kupił mi zegarek - fakt cholernie mi sie podoba ale po pierwsze dostalam go bez okazji, po drugie byl za drogi i tez mu powiedzialam ze bez sensu kupil bo kase bysmy przeznaczyli na co innego a on mi powiedział ze jak kupil to mam przyjac i sie cieszyc a nie jeszcze narzekac i ze wkoncu tez cos mi sie nalezy od zycia jak siedze ciagle w domu i wychowuje dzieci:D

Sosnowiczka to czekam na relacje z badan i ogolnego pobytu w szpitalu. Powiem Ci ze moj Fabian w szpitalu chociaz lezelismy na sali z 4 innymi dzieciaczkami spal lepiej niz w domu:)

My już po lekarzu i po sklepach (musiałam m.in. kupić Marcie skarpetki, bo te, co mam dla niej są za małe, a te większe jeszcze są u jej kuzynki)..Udało mi się wygrać na portalu internetowym miasta Zabrze dwie wejściówki do klubu Bahamas plus kupon na 100zł (Kota, nie wiem czy kojarzysz ten klub, jest w Rybniku)..i tak sobie myślę, że chyba go dam mojemu tacie na Dzień Ojca..a S. - hm..no i tu mam zagwozdkę, bo on poszalał z tym karnetem na masaż i mam problem:-D:-)
Violett, bransoletki super!!A bliskości w dniu dzisiejszym stadionu współczuję:-(;-)
Sosnowiczanka, kciukasy za Alanka zaciśnięte!!!
Agapa, trzymaj się kochana, pamiętaj, że masz w nas wsparcie, przynajmniej psychiczne:tak:

A ja muszę się wziąć za pakowanie..już mi się odechciewa...wrrrr...

violett ja dostalam taka bransoletke od siostry teraz na urodzinki! Mam zlotego chlopczyka i jest na nim napis Ben i dziewczynke na ktorej oczywiscie jest Zuzia, siostra nie omieszkala dodac ze sa dodatkowe supelki na kolejne..:baffled: Rozwiazalam zeby juz zadnych dodatkowych nie bylo :-D

Phelania a ile masz cm ?
Lysa- trzymam kciuki !
Milva- gratuluję ząbka ! ...mój też to lubi oglądać
Fraiya- szkoda , może jeszcze się znajdzie w najmniej spodziewanym momencie
Maxwell- gratuluję wygranej !
Dorotar- będzie z tatą, tradycyjnie ...
Papayka- gratuluję ząbka !
Sosnowiczanka- trzymajcie sie !

U nas problemu nie ma bo ja z M uważamy że dziecko samo powinno pamiętać o takim święcie jak DM czy DO a trudno przecież od półroczniaka spodziewać się życzeń czy prezentu.:-) Nawet przedszkolak może co najwyżej wierszyk i laurkę podarować, tak od serca. Nauczyć tylko że są takie święta, szepnąć coś do ucha a reszta to dobra wola ( i możliwości ) dziecka ;-)

reklama
Do góry