reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

nikuss ja wczoraj pisalam, ze dalam nadrukowac zdjecie mojego z kazdym z dzieciaczkow na kanwie, u nas na szczescie pamietamy o sobie, a wczoraj dostalam nowy telefon :zawstydzona/y: Klotnie z tego zrobilam bo wydaje niepotrzebnie kase a on powiedzial, ze skoro uwaza ze zasluzylam to mam zaakceptowac i tyle. Nie powiem, milo mi bylo ze tak mysli, z drugiej strony wydaje mi sie ze te pieniadze moglyby byc przeznaczone na cos innego no ale nie moje pieniadze wiec mowi sie trudno :baffled:

reklama
Z prezentem na dzień ojca to się głowię też- tzn dać coś czy nie...lubię dawać prezenty , ale nie wiem czy zasłużył:-p...myślę nad książką Jamie Oliver 30 minut, bo ciągle ogląda i mówi, że będzie gotował heh... nie wiem, pomyślę jeszcze czy mu dam ...

Hej, melduję ze my w szpitalu :( Ale mamy apartement normalnie... Lazienka i ubikacja tylko dla mnie, łóżeczko dla Alanka i tapczan dla mnie co mnie najbardziej zdziwilo bo myslalam ze dostane takie zwykle szpitalne łóżko. Jestesmy juz od 9.30. na razie nie mielismy zadnych badań, Alan rozmawia ze swoimi zabawkami a ja wkoncu moglam wypakowac laptopa :D

Dorotar i jak ta nowa praca? Zadowolona jestes?

Kota u nas wczoraj tez bez tv i nocka w miare spokojna:) W szpitalu taki spokoj ze ciekawa jestem jakie tutaj będą nocki...

Zabcia ja tez bym pisala skarge...

Lysa trzymam kciuki za twoją diete :) Phelania, za ciebie również!!!!

To ja i moj M wyjątki, bo poznalismy sie w pubie :)

Ja na Dzień Mamy nic nie dostałam więc kupię coś w imieniu Mikołajka żeby sobie przemyslał pewne sprawy... Jak będziecie miały jeszcze jakieś pomysły na prezent to chętnie podłapię:)

Sosnowiczanka ja też trzymam kciuki, tylko muszę doczytać co z wami.

Ja znowu jakiegoś doła łapię i boję się zeby mnie ponownie deprecha nie dorwała.
Mikuś jakoś się trzyma. Troszkę go napewno boli ale nie ma tragedii. Najgorszą ma dłon, bo krosty nie wysychają, bo on ciągle łapkę do buzi bierze:-( Ma takie brzydkie, ropne.

reklama
Do góry