reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Rojku- sowa poprostu wymiata,gdybysmy nie mieli "Pana Metki" na bank bym u Ciebie zamowila ten piekny obiekt westchnien wszystkich mam:-)

Dziewczyny czy wasze maluchy spia na brzuszku? Ostatnio Alan mi sie przekreca w nocy na brzuch i sie martwie czy sobie krzywdy nie zrobi...byly momenty ze z takim rykiem sie obudził ze nie moglam go uspokoic:cool2:

reklama
Phelania Alan takie dziwne pozycje niekiedy przybiera ze w szoku jestem. Wczoraj usnął z jedną nogą wyprostowaną na materacu a drugą opartą bardzo wysoko na szczebelkach...
A na brzuch tez mi sie sam przekręca w nocy, a moze raczej juz jak sie przebudza, to sie tak kręci az sie calkiem przekręci... I często budzi sie tez w poprzek łóżeczka z nogami za szczebelkami...

Dobry wieczór
Ja melduję tylko ze dotarłam do domu, niestety wieczór był koszmarny! Aleksy płakał tak przeraźliwie ze nie wiedziałam co robić, bo nie wiem czy to kolka, zęby, zmęczenie czy kara dla matki za to, że go zostawiła??? :-(
Nadrobiłam ale już nie nam siły odpisać!
Idę spać, dobranoc!!

Dziewczyny bardzo wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia i otuchy.
Dziś u nas cały dzień padało i kiblowaliśmy z Mikusiem w domu. Przy deszczu nie możemy wychodzić na dwór, bo mały zaraz się będzie dusił:-(
Phelania ja czasem kładę Mikołaja do spania na boczku i wtedy zdarza się że sam się przekręci na brzuszek.
Zmykam już spać. dobrej nocki

Dziewczynki 100 lat dla naszych pociech :) Zdrowia przede wszystkim i żeby im niczego nie zabrakło w życiu!

:) Fajnie, że sowa papuzia się podoba :) Aniela już ją miętosi, a dokładniej uszy już zajada :) Przed chwilą machała nogami

izi tak, oczy to guziki

inka za dużo czasu zajmuje Aniela, żebym mogła takie produkować. Tą szyłam zazwyczaj miedzy 22-24 u rodziców w mieszkaniu obok :) bo maszyna jest dość głośna :)

Kochana tylko uwazaj zeby sie nie poluzował,albo zeby nie odgryzł dzidzius..Sowa-mega:)

Ja rowniez najlepszego dla naszych Grudniaczkow i wszystkich naszych pociech!!!

A my dzis u Tesciow i szykujemy sie na zjad rodzinny,ktory odbędzie sie jutro.Takze ala wesele:) bo impreza na sto osob.
Przyjezdza rodzina z całego swiata,ktorej nie znamy i dopiero sie poznamy:)

Najlepszego Asko dla przedostatniej grudióweczki:):):)):):)::))::)

Milego weekendu..

Kochane mam pytanie odnosnie wakacji...
Macie jakies fajne miejsca w gorach??Karpacz,Szklarska,Kudowa?Bo chcemy jechac z M we wrzesniu z dziecmi na tydzien i nie wiemy gdzie;/

hej Dziewczyny!

witam sie rankiem, musze sie ogarnac i Lene i lecimy z siorka do babci jej wlosy robic ;D pozniej wkoncu ja ide do fryzjera. Troche sie boje, bo nie ide do tej co zawsze (6 lat chodzilam do jedenej i z poczatku bylam bardzo zadowolona, bo robila dokladnie a im dłuzej do niej chodze tym mniej dokladnie mi te pasemka robi, potrafie gdzie nie gdzie miec odrosty po wyjsciu), i tak naprawde nie wiem jaka jest ta fryzjerka do ktorej teraz pojde. Wychaczylam na darmocha24.pl fajna oferte przecene ze 189zł na 89zł- baleyage, ciecie, maska regenerujaca i modelowanie wiec nie drogo i zaryzykuje.
Swojemu A. nic nie mowiłam, ze ide, bo chce zobaczyc czy zauważy, ze bylam robic włosy. Zawsze wali mi komplementy po fryzjerze, ale to dlatego, ze wie, ze ide i zobaczymy jak dzisiaj czy sie wogle zorientuje haha ;D

uciekam sie szykowac, buziaki dla Was i milej soboty!

Swoja droga fajne pomysly z tymi spotkaniami:) szkoda, ze nie ma zadnej z zielonej góry albo chociaz z lubuskiego :)

Ostatnia edycja:
dzien dobry!
ale ja dzis jestem podekscytowana, M. pojechal na budowe i ma wrocic po 12tej i obiecal, ze bierze Kube na 2 godziny na spacer, zebym miala czas dla siebie!!!! pierwszy raz zostane bez malego na 2 godziny i jednoczesnie on w ogole zostanie z nim sam. Az dziwne i mam nadzieje, ze sie nie wycofa :) W koncu za 2 miechy wracam do pracy jednak Kubin musi tez do innych ludzi przywyknac.
mam w planie dzis zafarbowac wlosy orzechowa henna khadi. trzymajcie kciuki, zebym nie skonczyla z zielona czupryna :)
Nikuss, zycze milej wizyty i relaksu i fryzjera :)
Rojku, to co z masową produkcją sów? bo ja przebieram już nogami :)

Rojku sowa faktycznie jest świetna! Moją uwagę też zwróciły guziki ale skoro mówisz że są bezpieczne to na pewno tak jest. Założę się, że Aniela zachwycona!

Kota korzystaj sobie z wolnego czasu, ja na razie najdluzej bez Emilki bylam 6 godzin jak poszlismy na koncert i wszyscy dali sobie świetnie radę. :tak:

reklama
Kota 2 godziny dla siebie! nie zmarnuje tego czasu ;);)

My dzisiaj zostawiamy na noc młodego mamie i idziemy na urodziny kolegi. Już się nie mogę doczekać. Kupiliśmy mu lot paralotnią i włożymy voucher w kopertę do ogromnego pudła (z resztą po pampersach :)), a pudło wypełnimy gazetami żeby się naszukał prezentu.

nikuss dobrze że zaryzykujesz - tak często można spotkać świetnych usługodawców:) powiedz nam potem jak Twój A. zareagował

Do góry