Hejka byłam w mieście, zostawiłam dwa CV w sklepach, zobaczymy co z tego będzie.
Jestem zawiedzina organizacjami i atrakcja z okazji dnia dziecka w mieście, spodziewałam się, że skoro to dla dzieci to będzie darmowe a tu wszystko płatne, porażka.
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Właśnie pomalowałam pierwszą warstwą farbki nóżki i rączki dzieciaczków z masy gipsowej.
ASKO u nas mały też szaleje w wanience w związku z tym podczas kąpieli ma przytrzymywane nóżnki, bo i tak po kąpieli pół dywanu mokrego bo w pokoju jest kąpany.
Oby pupa Karolinki szybko się wygoiła.
NASTAZJA trzymam kciuki abyście szybko wyszli na prostą.
VIOLET właśnie wczoraj uciekłam z tamtąd. Kochana dzięki za stronkę, na razie rozglądam się za jakąkolwiek pracą ale bliżej domu, Warszawa naprawdę będzie już ostatecznością. Bo do Warszawy to zjedzą mnie dojazdy i w czasie i w kosztach i co mnie wtedy dzieci w domku będą widzieć.
ANKUBATOR no pogoda nie grillowa, udanej i nie nerwowej imprezy.
PAPAYKA no niestety my mamy jeszcze nocne pobudki, jest ich około 5.
SOSNOWICZANKA bo właśnie ta umiejętność Alanka to prawdziwe raczkowanie, sama nazwa z siebie mówi raczkowanie czyli chodzenie jak rak do tyłu.
PAPYKA u nas Kcperek nie śpi na brzuszku, śpi na pleckach lub na boczku.
Wow IZI ale wam się mega impreza rodzinna szykuje na 100 osób
PHELANIA no tak ale swoją drogą będzie poszkodowany, he he. Ja też zawsze poszkodowana bo urodziłam się 26 grudnia i postaram sie by mój Kacperek nie był tak samo poszkodowany jak ja byłam bo on z 5 grudnia.
U mnie jest zwyczaj, że idąc do nowo narodzonego dziecka zawsze się coś daje, ale wiem że nie każdy to praktykuje, ja nie wyobrażam sobie iść do takiego maluszka z pustymi rękami.