reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Jestem padnieta dzis caly dzien sprzatalismy z M i co chwilke mały jęczał, kwęczał i nie wiedział co z soba zrobic sprzataliśmy na "raty" ale jakos sie udało.:confused2:
Kota- ta twoja kolezanka jest mistrzynia świata:-Dale sie usmialam!!!
MamaOskarka- aby jak najszybciej była poprawa u Oskarka i zeby sie bidulek nie meczył!!!
Asienka- dzieki za info na temat Firanki.Biedny maluszek trzymam mocno &&&&&&&
Dorotar- tak jestem psią fryzjerka :-)

Dziewczyny z okazji zbliżajcych Świąt Wielkiej Nocy życze wam i maluszkom duuuuzo zdrówka, cierpliwosci ,i spokojnych Świat !!!Zobacz załącznik 453856

Witajcie..Widac ze swieta tuz tuz,bo cisza tuuuu:)

MamoOskarka japier.. co za idiotka z tej lekarki ja bym jej pazurami zrobila takie rany na twarzy zeby tez sie meczyla..
Ale wiem ze napewno nastapi poprawa z czego wam zycze z calego serca,trzymajcie sie i pokaz pozniej Dzidziunia jak sie buzka poprawi:*
Kota ta kumpela Ci sie udala,to kiedy na dwa "cyce" jedziesz??:szok:;-)

Kochane zycze Wam...
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka....

Dobrej nocy..

a ja zakończyłam na dziś pisanie pracy i powoli zmierzam w kierunku łóżka, oczywiście najpierw musiałam nadrobić bb!

kota... nie wiem co powiedzieć, bo chyba bym padła jakby ktoś mi z takim tekstem wyskoczył!
MamoO, podzielam zdanie Izi, co za głupia p.... z tej "lekarki", ona powinna się nacierpieć! życzę Oskarkowi szybkiego powrotu do zdrowia!
Phelania a na kotach się znasz ??? potrzebuję dobrego kociego szamponu dla Main Coona... :-)

spokojnej nocki,
a z życzeniami wpadnę jutro :-)

Witam Dziewczyny!!!

U nas jakoś leci, Hania ma stan podgorączkowy od ponad tygodnia ( 37,2 - 37,4), robiliśmy mocz, morfologię i wszystkie badania ok, pediatra stwierdziła, że to proces ząbkowania. A poza tym marudzi, ślini się, wszystko wkłada do buzi i od kilku dni nie ma mowy w leżeniu w ciągu dnia, tylko ręce!!! A jeśli ją już położę, to drze się wniebogłosy:-(. Gorączka świąteczna w tym roku jakaś " słaba", brakuje mi czasu, nie jestem w stanie sama wszystkiego zrobić na gotowo, bo m. pracuje od rana do 22:-((((

Życzę Wam Grudnióweczki Spokojnych, Zdrowych, Radosnych Świąt!!! Dużo zdrówka dla wszystkich maluszków!!!!

reklama
Do góry