reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Moja niby jets ok, ale do czasu. Chciała by decydowac o wszystkim w spr Lenki itd, ale jesli chodzi o nia to na zadna pomoc nie moge liczyc ( tylko mojej rodziny). Ciagle gada ile to Ona jej nie da, ale nic jakos jesczez nie widze. Wiem, ze nie ma kasy i wcale nie wymagam, zeby kupywała małej, nie ma takiego obowiazku, ale po co wiecznie gada, ze odpłaci sie z nawiazka itp. Tylko denerwuje mnie trche fakt, ze dla 2 wnuczki zawsze bylo, czy to jak sie urodzila dostala sporo kasy czy na jakies swieta a nasz dosłownie nic i tylko sie slyszy ze sie babcia odplaci z nawiazka. Wkurza mnie to, mogla by chociaz wiecznie nie gadac o tym.
Wkurza nie jeszcze to, ze uwaza, ze tylko jej wnuczki sa najlepsze, najpiekniejsze, najzdolnejsze itd a inne dzieci beeee. Wiadomo, ze swoje dzieci sa najlepsze i wogle ale inne tez sa fajne. Ja jakos potrfaie obiektywnie patrzec na inne maluszki itd, wcale nie uwazam ze moja jest naj. Chciaz wiadomo, ze to moje oczko w glowie i kocham ja najbardziej na swiecie. Jak kazda matka- to oczywsite.

reklama
Freiya, o Twojej teściowej można nakręcić tragikomedię z zapewnioną milionową oglądalnością..

U nas licha nocka była, Kuba się kręcił przez sen, coś mamrotał pod nosem, ale się nie budził, za to ja wisiałam mu nad łóżeczkiem i obserwowałam, więc jestem mega niewyspana :/

Grudnióweczki moje kochane, WESOŁYCH ŚWIĄT, spokoju, zdrowia i rodzinnej atmosfery!

easter.jpg

Witajcie, u nas przygotowania do świąt pełną parą, teraz trochę odpoczynku.
U nas kupek mniej ale dalej śluzowate, we wtorek do lekarza. Ale żeby nie było tak kolorowo, że jest lepiej to przyplątało nam się ropiejące oczko u maluszka. Kupiłam rumianek i sól fizjologiczną. Więc jak nie urok to sraczka (dosłownie)
I właśnie pytanie co ja mam z tą solą robić?????? Bo taka sklerotyczka ze mnie,że w aptece nie zapytałam.
U nas już po święceniu, w związku że na mojej wsi nie ma kościoła, to wszyscy z wioski przynoszą koszyczki do jednych sąsiadów i ksiądz z parafii przyjezdza święcić.
Wesołych i spokojnych świąt Kochane

FREYIA współczuję teściowej, ale szczerze to olej ją, to ma być wasz dzień i nie daj się zdominować. A te zaproszenia spal.

Freiya bardzo Ci współczuję takiej teściowej!

U nas przygotowania do świat jak w zeszłym roku - ja, mój M i mój tata bo mam pojechała do brata do Anglii na święta. I nawet Krzyś już był w brzuszku o tej porze. W wielki czwartek poinformowałam o ciąży rodzinę... ach te wspomnienia ;) Tylko że święta w zeszłym roku były ponad tydzień później.

Wesołych świąt dziewczynki kochane! i baaaardzo mokrego dyngusa!!!

No myślałąm, że rozszarpię to moją małą wariatkę. Leżałam z dziećmi na łóżku, Mela właśnie do Kacpra się przymilała, na sekundę na tv się spojrzałam bo K chciał mi coś pokazać i nagle słyszę płacz małego a raczej ryk, szybko go podnoszę, przytulam. Od razu pomyślałam , że coś mu zrobiła. Pytam się co zrobiła a ona siedzi, ja tulę małego i dalej się pytam nagle i ona zaczyna płakać i ucieka, nagle aż mały się zaniósł (serce mi do gardła podeszło) zaczełam go bardziej tulić i oglądać, patrzę a on na paluszku ma wbity znak zębów, no myślałam, że rozszarpie. Najpierw dostała opieprz a potem rozmowa, że jak jeszcze raz małemu krzywdę zrobi to będzie lańsko.Ale nerwy miałam niesamowite.
No nie wiem co jej odbiło, to jej pierwsza taka akcja.
Wogóle to od wczoraj przechodzi samą siebie. Ogólnie jak nie jest w przedszkolu to jej się *******nik włańcza.

reklama
hej dziewczyny, ja w ferworze walki porządkowo- żurkowo- babkowej :D tak to jest jak się wszystko na raz robi :D dobrze, że mężol z synkiem w pokoju siedza i sie bawią ;p więc na szybko i z doskoku:

żeby faceci byli kochani, a dzieci grzeczniutkie i zdrowe! Cycuchy pozostały jędrne, wlosy nie leciały, a ciążowe resztki kilogramów znikały wraz z wsiosennm słoneczkiem! no i przede wszystkim:555744_10151483704330385_266039600384_23513251_1969925392_n.jpg smaczengo jajka :D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry