reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Jestem padnieta dzis caly dzien sprzatalismy z M i co chwilke mały jęczał, kwęczał i nie wiedział co z soba zrobic sprzataliśmy na "raty" ale jakos sie udało.:confused2:
Kota- ta twoja kolezanka jest mistrzynia świata:-Dale sie usmialam!!!
MamaOskarka- aby jak najszybciej była poprawa u Oskarka i zeby sie bidulek nie meczył!!!
Asienka- dzieki za info na temat Firanki.Biedny maluszek trzymam mocno &&&&&&&
Dorotar- tak jestem psią fryzjerka :-)

Dziewczyny z okazji zbliżajcych Świąt Wielkiej Nocy życze wam i maluszkom duuuuzo zdrówka, cierpliwosci ,i spokojnych Świat !!!Zobacz załącznik 453856

Witajcie..Widac ze swieta tuz tuz,bo cisza tuuuu:)

MamoOskarka japier.. co za idiotka z tej lekarki ja bym jej pazurami zrobila takie rany na twarzy zeby tez sie meczyla..
Ale wiem ze napewno nastapi poprawa z czego wam zycze z calego serca,trzymajcie sie i pokaz pozniej Dzidziunia jak sie buzka poprawi:*
Kota ta kumpela Ci sie udala,to kiedy na dwa "cyce" jedziesz??:szok:;-)

Kochane zycze Wam...
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka....

Dobrej nocy..

a ja zakończyłam na dziś pisanie pracy i powoli zmierzam w kierunku łóżka, oczywiście najpierw musiałam nadrobić bb!

kota... nie wiem co powiedzieć, bo chyba bym padła jakby ktoś mi z takim tekstem wyskoczył!
MamoO, podzielam zdanie Izi, co za głupia p.... z tej "lekarki", ona powinna się nacierpieć! życzę Oskarkowi szybkiego powrotu do zdrowia!
Phelania a na kotach się znasz ??? potrzebuję dobrego kociego szamponu dla Main Coona... :-)

spokojnej nocki,
a z życzeniami wpadnę jutro :-)

Witam Dziewczyny!!!

U nas jakoś leci, Hania ma stan podgorączkowy od ponad tygodnia ( 37,2 - 37,4), robiliśmy mocz, morfologię i wszystkie badania ok, pediatra stwierdziła, że to proces ząbkowania. A poza tym marudzi, ślini się, wszystko wkłada do buzi i od kilku dni nie ma mowy w leżeniu w ciągu dnia, tylko ręce!!! A jeśli ją już położę, to drze się wniebogłosy:-(. Gorączka świąteczna w tym roku jakaś " słaba", brakuje mi czasu, nie jestem w stanie sama wszystkiego zrobić na gotowo, bo m. pracuje od rana do 22:-((((

Życzę Wam Grudnióweczki Spokojnych, Zdrowych, Radosnych Świąt!!! Dużo zdrówka dla wszystkich maluszków!!!!

reklama
Do góry