reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

lysa i jestes zadowolona z niego??
ma regulacje ze jak usnie dzidzia to mozna lekko polozyc??
bo ja potrzebuje do 2 auta,bo mam dosc przekladnania i taki mroz bedzie jeszcze...i dwojka dzieci to sama wiesz o co chodzi...
ale pewnie jest drogi co??
ja mam jeden bebe confort i jest ok tylko sporo kosztowal i nie chce 2 takiego drogiego wolalaby tanszy...

gosia kurde bardzo ci wspolczuje a zarazem wielki szacunek ze ogarniasz sie z ddwojeczka sama!!!!!!!!!!!!!podziwiwam!

reklama
Izi przegladajac crash testy ten mial jedne z wyższych ocen. Jeżeli chodzi o użytkowanie to uważam ze Zuzi jest w nim bardzo wygodnie, ma miękkie boki i dodatkowa regulacje zaglowka, ma kilka pozycji wiec można ustawić na spanie, ogólnie nie mam co do niego zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o cenę to fakt do najtanszych nie należy ale pomyślałam ze na 3 lata cena się rozkłada i nie jest tak zle. Ja kupiłam dwa takie, jeden ma tata Zuzi a jeden jest u Andrew w samochodzie. Kupiłam ten bo sama się aż tak nie znam a chciałam mieć pewność co do jakosci. Jeżeli Twój mąż jest bardziej pomocny w tych sprawach niż moj były i obecny facet to jestem pewna ze są tez tańsze i dobre opcje.

Izi jak mogę doradzić, chcesz kupić drugi fotelik dla starszego dziecka tak??? To ja bym kupiła ten od 15kg bo synek rośnie i ten od 9kg zapewne nidługo będzie zbędny a zostanie dla malutkiej dzidzi jak podrośnie. Ja mam dla Amelki taki od 9-18kg ale zapewne jak Kacperek wyrośnie ze swojego tego dla maluszków to przejmnie ten po siostrze a jej kupimy następny większy, uważam że skoro dobrze mi się sprawuje i jest bezwypadkowy to bez sensu póżniej mam wydawać pieniądze a ten po Amelce będzie w piwnicy bezczynnie leżał.

GOSIA jak piszesz widocznie Twoja córcia jest spokojniejsza i bardziej usłuchana niż moja:-D

Izi-nasz pierwszy fotelik to był 0-13kg jeśli dobrze pamiętam , następny 9-18kg. Ola ma prawie 3 latka i 14kg z hakiem tak wiec jeszcze w nim troche pojeździ a model chyba właśnie ten sam co pisała Lysa
Papayka – ja nie chce ale tylko do jutra
Nikus- super ! dziewczynki odpoczywajcie

Laktator mam zwykły ręczny.Bardzo mało z niego korzystałam i szybko ilość pokarmu dostosowała się do potrzeb córci. Mam nadzieje że i teraz tak będzie

Boooooze czekam u poloznej i chyba juz sama ze soba nie moge wytrzymac! Jakis dzieciak zaczal sie kolo mnie krecic I tak mnie irytowal swoja osoba ze zwrocilam jego matce uwage zeby go ode mnie zabrala....masakra!!! Ale jestem podla ;(

Dziewczyny ja mam foteliki maxi cosi Tobi one sie delikatnie rozkładają do spania, sa wysokie i dziecko fajnie wszystko widzi
9-18 kg
ale nie do końca jestem z nich zadowolona bo mi się pasy w jednym popsuły :p pekł taki plastikowy mocownik trzymający pasy w środku - nie wiem kto robi plastik w takim miejscu !!!!

po nowym roku mam zamiar kupic jednak te
RECARO YOUNG SPORT 2012 8 kolorów +gratisy (1983218250) - Aukcje internetowe Allegro i chyba bardziej sie opłaca na dłużej starczaja

generalnie polecam Wam strone fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci sa na niej tansze i droższe foteliki
w niedziele w Dzień dobry TVN wypowiadał sie policjant komendy stołecznej na temat fotelików i mówił, że wiekszośc fotelików tanich dostepnych ma atesty ale tylko takie, że nie pala sie łatwo itd
polecał też te strone, która podałąm tam sa testy zderzeniowe na które dla bezpieczeństwa naszych dzieci powinnismy zwracac uwagę

ja jadę na 19:15 do szpitala na wizyte i lekarz zdecyduje czy juz ostaje dzisiaj czy w czwartek CC
oby czwartek bo mój M jeszcze na Mazurach :szok:

Łysa - spokojnie - masz prawo się irytować :) mnie też czasem dziwne zachowania "obcych" dzieci wkurzają ;p inaczej jak się je zna albo widziało kilka razy :) powodzenia u połoznej :)

reklama
Izi ja dla Kamila kupiłam CONECO ZENITH od 9-25 kg kosztuje na allegro ok. 280 zł, jak dla nas spisuje sie super, można go lekko polozyć, jak dla mnie ciut mało bylo wtedy gdy niał 8 miesięcy ale teraz w sam raz. My kupilismy dość wcześnie większy fotelik bo Kamil nie mieścił sie ze śpiworkiem w zimę w tym małym, ma miękkie zagłówki itp itd, fajny, dobrze sie mocuje, moim zdaniem naprawdę bezpiecznie, ale oczywiście wybór należy do Ciebie więc najpierw poczytaj i porównaj:)
asia_79 foteliki wyglądają solidnie i bezpiecznie... ale ta cena oooo matko. Wiem że to zakup na dlugooo no ale mimo wszystko. A co do Twojej wizyty to tu w wojewódzkim tyskim szpitalu czy gdzieś indziej??? słyszałaś w tv wogole o tym że komornik zajal cala kasę naszego szpitala i jak im nie odblokuje do jutra to od środy zamykają??? maja przenosić wszystkich do innych szpitali, poodwoływali ponoc operacje itp itd, mialam wczoraj polozna na izbie zapytac i zapomniałam... moj tesciu widzial caly reportaz w tv.

Ostatnia edycja:
Do góry